Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten? - Cryptocursus-info.nl (2024)

Een e-learning crypto volgen

Een e-learning crypto volgen lijkt op dit moment misschien nutteloos. De Bitcoin is booming: waar de Bitcoin in september 2020 nog $ 10.000 waard was, bereikte de koers van de Bitcoin op 6 januari 2021 al meer dan $ 35.000. Heb je jouw kans gemist of kun je alsnog instappen in het handelen in Bitcoin en andere crypto?

Het antwoord is JA, je kunt zeker nog instappen in crypto. Je bent zeker niet te laat. Juist door nu te starten ben jij klaar voor de volgende piek!

Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten? - Cryptocursus-info.nl (1)

Tuurlijk, de waarde van de Bitcoin staat op dit moment op een all time high. Zo hoog heeft de waarde nog nooit gestaan. Dat wil echter niet zeggen, dat je kans verkeken is. Je bent pas te laat met instappen, als je dat jouw hele leven niet doet 😉

Zijn er geschikte e-learnings over Bitcoin en andere crypto?

Er wordt op dit moment veel aangeboden. Dat is ook niet zo raar, want mensen zien het aanbieden van trainingen als een goudmijntje wanneer de Bitcoin sterk in waarde stijgt. Er worden snel wat trainingen en cursussen in elkaar gezet op een zolderkamertje, zonder dat er echt goede informatie over crypto gegeven wordt.

En helaas komt dit voor, en kopen mensen een crypto cursus omdat ze er veel van verwachten. Bij snel in elkaar geflanste trainingen krijg je helaas bijna nooit waar voor je geld. Kijk dan ook uit met waar je een online e-learning bestelt, ga eerst na of de aanbieder al enige tijd bestaat, of ze ingeschreven zijn bij de kamer van koophandel en welke recensies je kunt vinden over de crypto cursus of e-learning. Hier kun je lezen waar een goede cryptocursus nog meer aan voldoet.

Welke e-learning over crypto is betrouwbaar?

Een geschikte crypto e-learning is die van Alles voor Crypto. Deze heren zijn sinds 2017 bezig met het geven van trainingen, staan goed aangeschreven op Trustpilot én hebben een niet goed geld terug garantie.

Wil je een review lezen over de training? Klik dan hier

Het fijne aan deze crypto e-learning is dat je eerst een gratis webinar van ongeveer 2 uur kunt bijwonen, waarin je de basics van crypto al mee krijgt. Zo weet je meteen of je een klik hebt met de twee crypto masters die de training geven én kun je vanuit daar besluiten of je de volledige training wilt volgen.

En als je mazzel hebt, krijg je nog een mooie korting van 52% aangeboden aan het eind van de gratis crypto webinar! Dat is altijd mooi mee genomen.

Helaas wordt deze korting alleen aangeboden aan de eerste tien mensen die zich inschrijven, dus je moet er wel snel bij zijn. Aan de andere kant is dat ook weer positief: wanneer er maar tien mensen worden toegelaten met korting, is de aandacht die de twee trainers voor jou hebben, alleen maar groter!

Is een e-learning beter dan een boek over handelen in crypto?

Of je liever een e-learning volgt of een boek leest met info over crypto, hangt van jouw persoonlijke manier van leren af. Als je liever een boek leest, kun je er uiteraard voor kiezen er eentje in de bibliotheek te lenen om daar jouw kennis over crypto mee op te krikken.

Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten? - Cryptocursus-info.nl (2)

Zelf ben ik echter geen fan van geschreven cursussen en trainingen over cryptocurrency; de cryptowereld veranderd zo snel, dat de boeken van twee jaar terug al weer achterhaald zijn.

Een goede online cryptocursus wordt telkens aangepast en zorgt ervoor dat jij altijd de meest actuele kennis over crypto leert, zodat je als een master kunt gaan handelen in crypto. Want uiteindelijk staat jouw winst voorop als je een cryptocursus aanschaft!

Wil jij het gratis webinar over Bitcoin en cryptocurrency volgen?

Check hier wanneer er nog plek beschikbaar is en leer in slechts twee uurtjes de basis over crypto én kom te weten welke dingen je leert in de volledige training!

Home » Blog » Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten?

Technische analyse

Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten? - Cryptocursus-info.nl (4)

Technische analyse: Japanese candlesticks

Wat lees je in dit artikel? Technische analyse: Japanese candlesticks Het handelen in crypto is altijd wat onzeker. Het is lastig om precies te voorspellen

Lees verder »

16/02/2020

Investeren in crypto

Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten? - Cryptocursus-info.nl (6)

Crypto postzegel: voorverkoop is gestart!

Crypto postzegel: voorverkoop is gestart! In samenwerking met het Oostenrijkse postbedrijf is PostNL iets ludieks gestart: Nederlands eerste crypto postzegel. De zegel bestaat uit een

Lees verder »

03/09/2022

Crypto kennis

Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten? - Cryptocursus-info.nl (8)

Alles wat je moet weten over de Bitcoin Halving

Bitcoin halving: elke vier jaar vind het plaats, zo ook in 2024. Wat is het precies en heeft het invloed voor jou?

Lees verder »

04/03/2024

PrevPreviousWelke cryptomunten moet je in 2021 echt kopen?

NextHoe werkt de marktcyclus van crypto?Next

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.

Welke e-learning crypto volgen om jouw kennis te vergroten? - Cryptocursus-info.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 5750

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.