Waarom zou je investeren in crypto? - Cryptocursus-info.nl (2024)

Waarom zou je investeren in crypto?

Investeren in crypto is iets wat nog niet bij de grote menigte wordt gedaan. Als mensen willen investeren, kiezen ze vaak voor beleggen in aandelen of trustfunds. Toch merk je dat investeren in crypto steeds beter geadopteerd wordt door de grote menigte.

Ondanks dat de koers van crypto er om bekend staat dat die nog wel eens omhoog of omlaag schommelt, valt er genoeg geld te verdienen met crypto. En daarnaast schommelt een aandeel van Tesla ook behoorlijk wat op en neer. Wat dat betreft gaat het met cryptocurrency niet anders.

Wanneer je besluit te investeren in cryptocurrency, is het juist een voordeel dat de koers schommelt. Als je koopt op een lage dip en verkoopt op een hoge piek, maak je winst. En hoe hoger de pieken en dalen, hoe meer geld jij verdient met handelen in crypto 😉

Wil jij een training om de basis te leren en wellicht een cursus voor meer gevorderden aanschaffen? Check dan deze link!

Investeren in crypto kan veel geld opleveren

Het is een voordeel dat er op dit moment nog niet veel bedrijven en particulieren zijn die investeren in crypto. Hierdoor sta jij nog aan het begin van de voedselketen en kun jij profiteren van de volumestijging wanneer bedrijven besluiten om te gaan investeren in crypto.

Waarom zou je investeren in crypto? - Cryptocursus-info.nl (1)

Er zijn veel redenen te bedenken waarom jij nu zou moeten starten met investeren in crypto. Een aantal belangrijke redenen staan hieronder:

  • Het levert (veel meer) geld op dan de rente op jouw spaarrekening
  • Door de schommelingen in de koers kun je veel geld verdienen bij een nieuwe piek. De tijd om in te stappen is nu!
  • Doordat de grote meute nog niet is ingestapt kun je nu redelijk goedkoop investeren in cryptocurrency, de instap van de grote meute zal een positieve invloed hebben op de waarde van cryptocurrency. Daar profiteer jij dan weer van!
  • Het is losgekoppeld van welke harde (munt) valuta dan ook en mede daardoor kun je veel meer geld verdienen met crypto dan met traditionele aandelen
  • Handelen in crypto is niet moeilijk te leren. Met deze training bijvoorbeeld leer je de basis al in 2 uur. Zo voorkom je beginnersfouten en kun je meteen goed aan de slag!

Wordt een meester in investeren in cryptocurrency

Wil jij veel geld verdienen, waarbij je de tips en tricks van de grote meesters op dit gebied leert? Dat kan! Volg dan nu de GRATIS online Bitcoin training!

Deze training duurt 1,5 tot 2 uur en wordt gegeven op maandag en donderdagavond om half negen. Maar wees er op tijd bij, elke avond zijn slechts 50 plekken beschikbaar!

Aan het eind van deze online training
– Heb jij jouw eerste crypto gekocht voor slechts een euro
– Weet je precies hoe Bitcoin en de andere cryptovaluta werken
– Heb je inzicht in wat een goede cryptomunt is en wat een scam is
– Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen

Wanneer je je aanmeldt voor de training, ontvang je ook nog eens drie GRATIS e-books! Zo kun je je alvast inlezen terwijl je wacht op de online training. Deze boeken ontvang je: de Crypto Mastergids, de 7 beste manieren om online geld te verdienen, 10 interessante redenen om te leren over crypto.

Reserveer nu jouw plekje in de GRATIS online training!

Bevalt de training goed? Dan kun je je aanmelden voor de volledige cursus. Het hoeft niet, mag wel. Wil je verder groeien en binnen no-time bij de top horen? That’s up to you!

Home » Blog » Waarom zou je investeren in crypto?

Technische analyse

Waarom zou je investeren in crypto? - Cryptocursus-info.nl (4)

Technische analyse: de driehoek

Technische analyse: de driehoek Wanneer je een technische analyse wilt maken, spelen patronen een belangrijke rol. En dit is ook menselijk, we willen graag weten

Lees verder »

02/12/2019

Geld verdienen

Waarom zou je investeren in crypto? - Cryptocursus-info.nl (6)

Is Bitcoin het nieuwe goud?

Waar veel mensen die eerder voornamelijk belegden veelal kozen voor goud en andere grondstoffen, is Bitcoin inmiddels een serieuze concurrent aan het worden. Veel professionele beleggers zien inmiddels de voordelen van Bitcoin in en hebben het aan hun portefeuille toegevoegd. Is Bitcoin het nieuwe goud?

Lees verder »

16/12/2020

Crypto kennis

Waarom zou je investeren in crypto? - Cryptocursus-info.nl (8)

De drie beste tips voor beginners

Als je gaat handelen in cryptocurrency krijg je ontzettend veel info op je af. In dit artikel lees je tips om direct mee aan de slag te gaan!

Lees verder »

02/03/2023

PrevPreviousHoe werkt de marktcyclus van crypto?

NextStarten met handelen in cryptoNext

Deze website biedt op geen enkele wijze financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs. Doe altijd zelf onderzoek naar projecten en investeringsmogelijkheden die je interessant vindt. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Deze website bevat affiliate links.

Waarom zou je investeren in crypto? - Cryptocursus-info.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5632

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.