Hvor stort skal korsettgapet ditt være? (snøring) (2024)

Hvis du er kjent med korsett, vet du at fronten er festet med metallbusker mens baksiden er snøret, noe som gir deg litt slingringsmonn til å stramme plagget slik du vil. Du tror kanskje du skal trekke lissene til de to bakkantene av korsetten berører, men dette anses generelt ikke som ideelt.

Faktisk er det bedre for plagget og midjeopplæringen å starte med et gap i ryggen, slik at du har plass til å stramme deg når du går mot en mindre midjelinje. Ellers ville du måtte redusere korsetter ofte ettersom overlapping begynte å oppstå, og dette kan belaste selv et stort budsjett.

Spørsmålet er da hvor stort korsettgapet ditt skal være i gjennomsnitt. Dessverre er ikke svaret så enkelt som et tall som passer for alle. Det finnes imidlertid retningslinjer som kan gi deg et utgangspunkt, hvorpå du kan tilpasse din midjetreningsreise.

Opprette et enhetlig gap

Generelt sett er den første regelen for å snøre et korsett å opprettholde et jevnt gap opp langs ryggraden hvis mulig, slik at gapet har samme bredde på toppen, midten og bunnen, uavhengig av hvor bred eller smal den kan være. Dette er grunnen til at det er best å plassere lissene i midten slik at du ikke ved et uhell trekker for stramt øverst eller nederst.

Du tror kanskje det er best å trekke strammere i midten for å fremheve midjen din, slik: )( Men korsetter med utbenet stål er strukturelt utformet for å klemme inn i midjen og blusse mot toppen og bunnen for å skape en timeglassform, så du trenger ikke trekke lissene strammere i midten for å oppnå dette utseendet. Hvis du gjør det, kan det faktisk skade plagget.

Standard gap etter korsettstørrelse

Nå som du vet hvordan du skal justere gapet riktig, må du vite hvor bredt det skal være. For off-the-rack (OTR)-modeller anbefales generelt et mellomrom på 2-3 tommer. Noen plagg har et bakpanel som dekker denne avstanden slik at du ikke har eksponert hud under lissene. Andre korsetter har ingen panel for brukere som foretrekker å vise litt hud.

Selvfølgelig vil denne retningslinjen for gap naturligvis variere med størrelsen på korsettet og kroppen din. For eksempel kan korsetter designet for midjestørrelser over 30 tommer ofte romme et litt større gap på 3-4 tommer. Dette er fordi en større omkrets ofte gir større kompresjon og et større gap vil være mer proporsjonalt tiltalende, samt litt mer fleksibelt. Mindre midjelinjer, for eksempel de under 20 tommer, kan fungere bedre med et mindre gap på for eksempel 1-2 tommer.

Snøring for komfort og passform

Nå som du har retningslinjene i tankene, husk at kroppen din er unik, og med mindre du får et tilpasset korsett, må du eksperimentere litt for å skape den perfekte passformen. Du kan ende opp med å like utseendet til et lukket korsett (dvs. et korsett hvor det praktisk talt ikke er noe rygg). Eller du kan føle deg mer komfortabel med et mindre eller større gap enn anbefalt. Korsettgapbredden er ikke absolutt, så finn det som passer for deg.

Hold deg oppdatert med ukentlige blogginnlegg, midjetreningstips og sjansen til å vinne en av våre månedligekorsettgiveaways, som oss påFacebook&Abonner på vår mailinglistei dag! Vil du finne det perfekte korsettet med stålben? Handle noen av våre favoritter:underbyste korsetter,overbuste korsetter,korsettkjoler.

Hvor stort skal korsettgapet ditt være? (snøring) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 5869

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.