Hurtigstartveiledning for korsett (2024)

Du har nettopp pakket ut det splitter nye korsettet ditt. Hva nå?

Korsetter er så fremmedlegemer for mange av våre nye kunder - bare det å finne ut at vi løsner lissene kan overvelde selv den modigste sjelen. Begynn med å se videoen nedenfor for å lære hvordan du kan løsne og prøve korsettet på riktig måte og finne ut om det passer.

Når du tar på deg korsettet for første gang, råder vi degikkeå stramme for mye da dette kan forvrenge utbeiningen.

Hvordan skal jeg da vite om det passer?

Vi finner ut nedenfor, men først en merknad: Korsettstørrelse utenfor stativet (OTR) er ikke en eksakt vitenskap. Vi har prøvd å legge mange verktøy (størrelsesguider, automatiserte verktøy og korsettdimensjoneringseksperter gjennom chat og e-post!) i hendene på kundene våre for å gi den mest omfattendedimensjoneringssystem for korsetttilgjengelig i OTR-korsettsamfunnet. Det er også viktig å merke seg at hver person vil ha forskjellige toleranser for hva som er behagelig og hva som ikke passer til et korsett. Vi er store fans av våre kvalitetskorsett, og mangler et skreddersydd korsett – du finner de best passende stålbeinkorsettene av høyeste kvalitet hosOrchard Corsett!

Bla gjennom korsettene våre

Sjekker passformen

Psst... Sjargongvarsel: Sjekk utdenne korsettordbokenhvis du ikke kan følge med.

Med korsettlissene helt løsnet, skal korsettet fortsette uten noe press på fremre busk.Dette betyr at korsettet ditt ikke er for lite.

Når du snører opp ryggen til en tettsittende, men ikke tett passform, skal snørebeinene akkurat nå frem til beskjedenhetspanelet.Dette betyr at korsettet ditt ikke er for stort.For våre veldig små innrammede gutter og jenter (størrelse 18-22 korsett) kan du dekke en tomme eller to av panelet; og våre fyldigere fans (korsett i størrelse 32+) vil ha en tomme eller to (noen ganger mer) igjen før det beskjedne panelet ditt når den andre siden.

Husk åkrydre korsettet dittordentlig før du engasjerer deg i noen reell cinching.

Hurtigstartveiledning for korsett (1)

Korsett går lett på med lisser løsnet

Gråsonen for dimensjonering

Mange av våre kunder faller i en gråsone når det gjelder dimensjonering - eller har bare forskjellige toleranser eller forskjellige bruksområder for korsettet. Dine mål kan være slik at størrelsesekspertene våre blir revet mellom størrelse 22 og størrelse 24 for eksempel. Avhengig av hvor lang overkroppen din er, hvor mye lo du har og hvor lenge du har korsettert, kan det gå begge veier.

Hvis du bruker korsettet under klærne med bare et tynt lag stoff for å beskytte korsettet kontra å bruke korsettet over de vanlige gateklærne, kan det hende du må størrelse opp eller ned. Dette er grunnen til at det som høres riktig ut på papiret, ikke alltid fungerer i det virkelige liv. Vi håper dettevideovil hjelpe deg med å velge!

For stor? for liten? Eller helt riktig?

Hurtigstartveiledning for korsett (2)

For stor - ryggen er nesten lukket på første forsøk

Hvis korsettet ditt er for stort, vil du oppdage at du kan lukke det (eller nesten) uten å måtte nøre. Husk at når korsettet ditt er helt nytt, er det veldig stivt og har ingen "gi" overhodet. Hvis du er i stand til å nesten lukke helt, vil den bli for stor i løpet av en uke eller soofseasoning. Hvis kan lukkes helt og litt til... bør du kontakte en av våredimensjoneringseksperter, da du sannsynligvis vil slippe to størrelser. Noen ganger har korsettet riktig størrelse, men feil stil og det kan vi hjelpe med også.

Hurtigstartveiledning for korsett (3)

For lite - stort gap i ryggen

Nå hvis du løsner korsettet helt og fortsatt har vanskeligheter med å koble sammen løkkene og pinnene på fremre busk, er korsettet ditt sannsynligvis for lite. Selv om du lykkes med å komme inn i korsettet ditt, hvis du ved første snøring finner ut at du har et veldig stort gap i ryggen (dette vil være i forhold til størrelsen...så noen med en 30" midje kan forvente at en 6-7 tommers avstand er for stor, men noen med en 45" midje bør finne at en 8-10" mellomrom er for stor).

Ikke prøv å tvinge korsettet til lukket fordi du tror dette bør være riktig størrelse - de intetanende korsettbeinene vil sannsynligvis forvride seg og nå sitter du fast med et korsett som ikke passer. Legg merke til at idenne videoendette korsettet er bare én størrelse mindre enn det ideelle... men passer tydeligvis ikke.

Hurtigstartveiledning for korsett (4)

Akkurat passe!

Hvordan vil du vite når korsettet ditt er "akkurat riktig"? Den fremre busken skal låses uten belastning på korsettet når lissene åpnes. Når du snører deg til det punktet at korsettet er tettsittende, med plass til fingre i øvre og nedre kant, vil du forvente et gap på omtrent 4-5 tommer (bredden på beskjedenhetspanelet vårt) bak. Et mindre gap for virkelig små rammer (størrelse 18-22 korsetter) og et større gap på 6-7 tommer for fyldigere figurer (størrelse 32+ korsetter), og til og med opptil 8-9" for korsettstørrelser over 40.

Viktigheten av et godt tilpasset korsett er flerdimensjonal. Hvis du planlegger å bruke den ofte, vil du at den skal være komfortabel. Panelene og utbeiningen på korsettet er designet for å ligge på bestemte steder på kroppen, så hvis korsettet ditt er altfor lite, vil ikke korsettet ligge rett på deg. Dessuten vil bein vri seg og vri seg (og noen ganger sprette rett gjennom). I stedet kan du jobbe med en annen størrelse eller stil og til slu*tt trene midjen ned til den mindre størrelsen.

Nå som du har et korsett som sitter godt,Les viderefor å lære hvordan du tar vare på korsettet ditt slik at det varer.

Ellerkontakt våre dimensjoneringseksperterfor å få den perfekte passformen. Lykke til med korsettering!

Hurtigstartveiledning for korsett (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 5867

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.