Bitcoin ETF volgen: is de volgende DeFi-regulering? Ripple-investeerders komen massaal naar deze nieuwe AI Altcoin-voorverkoop (2024)

Disclaimer:Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

De goedkeuring door de SEC van spot Bitcoin (BTC) ETF’s markeert een contrasterende verschuiving voor de crypto-industrie. Sinds de opening voor handel op 11 januari hebben Bitcoin ETF’s miljarden aan netto-instromen ontvangen. Nu ligt de focus op gedecentraliseerde financiering (DeFi). Met de snelle groei van DeFi-protocollen en de toenemende integratie in het bredere financiële ecosysteem rijzen er vragen over de vraag of toezicht door de toezichthouders op handen is.

Ander nieuws is dat de juridische strijd tussen Ripple (XRP) en de SEC een kritieke fase is ingegaan nu de deadline voor ontdekking op 20 februari is verstreken. Als gevolg van deze juridische strijd stromen Ripple-investeerders massaal naar de voorverkoop van InQubeta (QUBE), een nieuwe AI-altcoin, voor hogere winsten. InQubeta heeft een belangrijke stempel gedrukt op de cryptomarkt door de kloof tussen AI-startups en investeerders te overbruggen.

Laten we onderzoeken waarom Ripple-investeerders massaal naar de InQubeta-voorverkoop komen en, na goedkeuring van Bitcoin ETF’s, of DeFi-regulering de volgende zal zijn.

InQubeta (QUBE): De voorverkoop is getuige van opmerkelijk succes

InQubeta, een nieuwe DeFi-crypto, faciliteert fractionele investeringen in AI-startups die QUBE-tokens gebruiken. De voorverkoop is een belangrijke trend in de markt geworden en trekt de aandacht van Ripple-investeerders die graag het potentieel dat het biedt willen benutten. De voorverkoop kende een buitengewoon succes, waarbij meer dan $10,3 miljoen aan financiering werd opgehaald. Als gevolg hiervan stromen Ripple-investeerders massaal naar het voorverkoopplatform en kopen het token in aanzienlijke hoeveelheden.

De InQubeta-voorverkoop omvat een wachtperiode van 12 weken voor de QUBE-token. Deze strategie vergemakkelijkt een geleidelijke vrijgave van tokens om een stabiele markt in stand te houden en vertrouwen bij beleggers te wekken. Deze nieuwe DeFi-cryptobenadering garandeert de blijvende kracht en betrouwbaarheid van de QUBE-token als een uitstekende investeringskeuze voor aanhangers van de toekomst van AI-technologie.

QUBE, de native token, bevindt zich momenteel in de zevende fase met een prijs van $0,0224, waardoor het de beste DeFi-crypto is voor portefeuillediversificatie. Beleggers hebben de mogelijkheid om het token vóór de lancering te kopen. Bij de lancering op grote beurzen zal het token naar verwachting een minimumwaarde van $0,0308 bereiken.

De QUBE-voorverkoop bestaat uit tien fasen, die investeerders elk een duidelijke kans bieden om deel te nemen aan het InQubeta-ecosysteem. Het platform is één van de beste altcoins om te kopen om de portefeuille te vergroten en is gecontroleerd door Hacken en Block Audit, wat de geloofwaardigheid vergroot. Met al meer dan 827 miljoen tokens verkocht, heeft InQubeta de aandacht getrokken van invloedrijke figuren in de crypto-sfeer, waardoor zijn status als de beste DeFi-crypto-investering voor winstgevende resultaten is bevestigd.

Bitcoin ETF volgen: is de volgende DeFi-regulering? Ripple-investeerders komen massaal naar deze nieuwe AI Altcoin-voorverkoop (1)

Bitcoin (BTC): de ETF’s zien een instroom van miljarden

Sinds in januari 2024 elf spot Bitcoin ETF’s werden goedgekeurd, hebben traditionele beleggers nu een eenvoudiger manier om in de Bitcoin-markt te investeren. Bitcoin ETF’s hebben een ongekende instroom ervaren van in totaal $2,8 miljard, waarbij alleen al de afgelopen week bijna 40% binnenstroomde. Ondanks een periode van prijsdaling die enkele weken duurde, heeft BTC zich hersteld en de $51.000 overschreden. Ondertussen is de belangstelling van beleggers voor de DeFi-markten robuust gebleven sinds de SEC-uitspraak.

DeFi-producten zijn populair geworden vanwege hun praktische toepassingen; De crypto-industrie verwacht een verscherpt toezicht door de regelgeving vanwege de verweven aard van de sector met cryptocurrency. De recente aandacht van de SEC voor DeFi duidt op een stap in de richting van het onderwerpen van digitale activabedrijven aan standaard regelgeving voor effectenbeurzen. Er bestaat ook een terechte bezorgdheid dat de snelle ontwikkeling van DeFi zou kunnen worden vertraagd, wat mogelijk gevolgen zou kunnen hebben voor de innovatie en langetermijninvesteringen in de sector.

Ripple (XRP): de rechtszaken met SEC zorgen ervoor dat beleggers naar alternatieven zoeken

Het aanhoudende juridische geschil tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een cruciaal punt bereikt, aangezien de deadline voor ontdekking op 20 februari eindigde. Nu belangrijke data dichterbij komen en geruchten over een schikking de ronde doen, anticipeert de cryptogemeenschap reikhalzend op een mogelijke conclusie van deze langdurige XRP-zaak.

Alhoewel een definitief besluit van rechter Analisa Torres mogelijk pas in juli of augustus wordt bereikt, zou de zaak tussen Ripple en de SEC zelfs eerder kunnen worden opgelost via een schikking. Waar de details van eventuele schikkingsgesprekken privé worden gehouden, tonen investeerders in XRP interesse in de voorverkoop van InQubeta als middel voor winstgevendheid op de lange termijn.

Conclusie

Bitcoin ETF’s hebben een zware instroom gekend, maar de vraag blijft of de DeFi-markt binnenkort te maken zal krijgen met toezichthoudend toezicht door de SEC. De lange rechtszaak van Ripple met de SEC heeft zijn investeerders ertoe aangezet massaal naar de InQubeta-voorverkoop te komen.

InQubeta groeit als één van de beste altcoins met innovatieve functies, zoals de NFT-marktplaats. Om deel uit te maken van de voorverkoop kunnen beleggers de QUBE-token via de website kopen met behulp van gevestigde munten zoals ETH, BTC of USDT.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen

Disclaimer:Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Bitcoin ETF volgen: is de volgende DeFi-regulering? Ripple-investeerders komen massaal naar deze nieuwe AI Altcoin-voorverkoop (2024)

FAQs

Is bitcoin ETF a good investment? ›

However, investing in crypto ETFs is not without risk. The market is volatile, with prices fluctuating significantly in short periods. In addition, the regulatory landscape for crypto is evolving, and changes in regulations will undoubtedly impact the performance and availability of these ETFs.

What is the difference between bitcoin and bitcoin ETF? ›

Investing in Bitcoin ETFs provides price exposure without actual BTC ownership, diverging from Bitcoin's principle of financial sovereignty. Conversely, blockchain and Bitcoin ETFs broaden access for those seeking involvement in digital assets and blockchain technology without the direct management complexities.

What is the BlackRock bitcoin ETF? ›

BlackRock's iShares Bitcoin BTC -4.25% Trust (IBIT) spot bitcoin exchange-traded fund (ETF) is a financial product allowing investors to gain exposure to bitcoin's price movements without owning the cryptocurrency itself.

What is the new bitcoin ETF called? ›

11 New Spot Bitcoin ETFs to Buy in 2024
ETFCurrent Expense Ratio
iShares Bitcoin Trust (IBIT)0.12% to 0.25%
Bitwise Bitcoin ETF (BITB)0% to 0.2%
ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB)0.21%
Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC)0%
7 more rows
Mar 28, 2024

Which bitcoin ETF is most successful? ›

  • iShares Bitcoin Trust (IBIT)
  • Bitwise Bitcoin ETF (BITB)
  • Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC)
  • VanEck Ethereum Strategy ETF (EFUT)
  • Global X Blockchain ETF (BKCH)
  • Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK)
  • ProShares Ultra Bitcoin ETF (BITU)
Apr 30, 2024

What is the disadvantage of bitcoin ETF? ›

Potential Market Inaccuracy: ETF prices might not reflect real-time fluctuations in the Bitcoin market. Unlike the crypto market, the traditional markets shut down, for a while - and this means a discrepancy might enter the prices until it corrects itself.

Should I buy Bitcoin directly or ETF? ›

If long-term price performance is your only investment goal, then the new Bitcoin ETFs make a lot of sense. However, you could prefer direct-asset ownership of Bitcoin if you are concerned about the regulatory or legal aspects of crypto.

Is it better to buy Bitcoin stock or actual Bitcoin? ›

There are several benefits to owning the actual Bitcoin by purchasing through a cryptocurrency exchange. In some situations, the ETFs offer investors all they need. The decision between the two will come down to personal preference and technological savvy.

Does Fidelity offer a Bitcoin ETF? ›

The Fidelity® Wise Origin® Bitcoin Fund (FBTC) is an exchange-traded product that seeks to track the performance of bitcoin. FBTC provides investors with the opportunity to gain exposure to the price of bitcoin in a familiar investment structure that passively invests in bitcoin.

How much Bitcoin does the US government own? ›

The US government's possession of $5.5 billion in Bitcoin is a significant development for investors. Firstly, it underscores a level of implicit legitimacy to the cryptocurrency.

What crypto did BlackRock buy? ›

10 Years of Decentralizing the Future

BlackRock is purchasing spot bitcoin ETPs, including its own IBIT product, for its $18 billion AUM Global Allocation Fund. BlackRock filed to incorporate spot bitcoin ETPs into its $36.7 billion AUM Strategic Income Opportunities Fund earlier this week.

Who owns the most Bitcoin? ›

MicroStrategy. Michael Saylor's US-listed business intelligence firm is the biggest institutional holder of bitcoin with more than 214,000 coins, more than 1% of the total supply, according to Bitcoin Treasuries data.

Does a bitcoin ETF actually own bitcoin? ›

A physically-backed bitcoin ETF holds physical bitcoin as part of its assets, meaning that the ETF directly owns and stores the cryptocurrency.

How to make money with bitcoin ETF? ›

By buying a put option, the trader can lock in a minimum selling price for their Bitcoin in case the price drops after the approval of the ETF. The trader can also profit from the put option if the price of Bitcoin falls below the strike price of the option minus the premium paid for the option.

Why does BITO pay a dividend? ›

Right now, as we mentioned, BITO pays a healthy 'dividend' from the profits of its trading & rolling operations that occur when BTC's underlying price increases.

Will bitcoin ETF increase the price of bitcoin? ›

While the new spot bitcoin ETFs are designed to track the bitcoin price directly, they do not impact it in the same way. Buying a share of an ETF has no real-time impact on bitcoin's price through direct means. In fact, the bitcoin represented by the share is not even purchased until the next trading day.

Should you invest in bitcoin right now? ›

Ultimately, investing in bitcoin is a personal decision, whether you're buying ETFs or actual digital coins. If you decide to invest, you should have an already diversified portfolio of assets like index funds. You typically don't want to invest money in speculative assets you can't afford to lose.

How much will a bitcoin ETF cost? ›

Top 8 Bitcoin strategy ETFs by fee
Fund name & symbolFee
Bitwise Bitcoin and Ether Equal Weight Strategy ETF (BTOP)0.95%
Valkyrie Bitcoin and Ether Strategy ETF (BTF)1.24%
ProShares Bitcoin & Ether Market Cap Weight Strategy ETF (BETH)1.33%
ProShares Bitcoin & Ether Equal Weight Strategy ETF (BETE)1.33%
4 more rows
May 1, 2024

Will a bitcoin ETF pay dividends? ›

Spot bitcoin ETFs do not pay dividends, as bitcoins do not generate any income. The investment value of spot bitcoin ETFs is derived mainly from the appreciation (or depreciation) in the price of bitcoins.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6532

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.