Wat is de minimale investering van Goldman Sachs? (2024)

Table of Contents

Wat is de minimale investering met Goldman Sachs?

Cash sweep en bankdeposito's worden alleen aangeboden via onze aangesloten bank.Zoals hierboven opgemerkt, moeten klanten over het algemeen minimaal hebben$ 10 miljoenin belegbare activa om een account te openen.

(Video) Marcus by Goldman Sachs savings account: interest rate 3.90%
(Responsible Economy)
Wat is de regel van 60 Goldman Sachs?

Intern bekend als de 'regel van 60', stelt dit datGoldman -werknemers kunnen weglopen van het bedrijf wanneer hun leeftijd plus hun ambtstermijn tot 60 toevoegen, en kunnen al hun niet -geïnvesteerde aandelen in het proces houden."Senior mensen hebben veel geld vastgebonden in GS -niet -geïnvesteerde eigen vermogen, die ze verliezen als ze stoppen voor een concurrent.

(Video) What made US-based global investment bank Goldman Sachs cut the forecast of India's economic growth
(Tek OMI)
Wat is de minimale investering voor vermogensbeheer?

Over het algemeen hebben klanten nodig$ 2 miljoen tot $ 5 miljoenin investeerbare activa om samen te werken met vermogensbeheerbedrijven.Voor alle lagere investeringen dan dit, kan de klant beter worden gediend door gebruik te maken van meer betaalbare, geïndividualiseerde financiële diensten.

(Video) How Goldman Sachs interns are investing their money
(Yahoo Finance)
Wat is de totale investering van Goldman Sachs?

Goldman Sachs
Hoofdkwartier op 200 West Street in Lower Manhattan
AumUS $ 2,55 biljoen (2022)
Totale activaUS $ 1,44 biljoen(2022)
Het totale eigen vermogenUS $ 117,2 miljard (2022)
Aantal werknemers48.500 (2022)
19 meer rijen

(Video) Goldman Sachs May Sell Investment-Advisory Business
(Bloomberg Television)
Wat is het minimale bedrag dat ik kan investeren?

U kunt uw investeringsreis beginnen metslechts $ 1!Investeren is een opwindende onderneming, maar het kan ook ontmoedigend zijn.Investeren is een manier om passief inkomen te verdienen.Uw spaargeld aan het werk zetten, zodat u meer geld kunt verdienen, klinkt geweldig, maar de meeste mensen hebben geen reserve $ 1.000 die gewoon rondslingeren.

(Video) Goldman Sachs wants to be known as an asset management bank
(Bloomberg Television)
Is er een minimaal bedrag om te investeren?

Minimale beleggingsbedragen kunnen variëren op basis van het betreffende beleggingsfonds en kunnen zich tot $ 1,00 tot $ 1 miljoen of meer uitstrekken.Minimale investeringen van hedgefonds kunnen nog groter zijn, net als sommige LPS en eenheidsinvesteringsactiviteiten.

(Video) What made US-based global investment bank Goldman Sachs cut the forecast of India's economic growth
(Finance Hub)
Hoeveel geld heb je nodig voor Goldman Sachs Wealth Management?

Als klant van Goldman Sachs Private Wealth Management moet u beleggbare activa bezitten waardminstens $ 10 miljoen, dat wil zeggen, activa die gemakkelijk kunnen worden omgezet in contant geld.

(Video) 🚨The High Yield Savings Account TRAP 😳📉
(Investing Simplified - Professor G)
Wie ging er naar de gevangenis van Goldman Sachs?

Roger vanwerd vorig jaar veroordeeld voor omkopings- en geldwaskosten voor zijn rol in het plunderen van een Maleisisch soeverein rijkdomfonds.

(Video) How much does INVESTMENT BANKING pay?
(Broke Brothers)
Hoeveel komt Goldman overeen met 401k?

Goldman Sachs 401K Match

Goldman Sachs wedstrijden100% van de 401 (k) bijdragen van de werknemer elke loonperiode tot 4% van het basisloon van de werknemer.Geplaatste bijdragen worden onmiddellijk volledig gevestigd.

(Video) $10 Million Pay Cut For Goldman Sachs CEO
(Financially Balanced)
Hoeveel geld heb ik nodig om te investeren om $ 3000 per maand te verdienen?

$ 3.000 x 12 maanden = $ 36.000 per jaar.$ 36.000 / 6% dividendrendement = $ 600.000.Aan de andere kant, als u meer risicomijdend bent en de voorkeur geeft aan een portefeuille die 2%oplevert, moet u investeren$ 1,8 miljoenOm de doel van $ 3.000 per maand te bereiken: $ 3.000 x 12 maanden = $ 36.000 per jaar.

(Video) ❌ Do NOT Get Apple’s New Savings Account
(Money with Priscilla )

Wat is de minimale investering voor Strategic Wealth Partners?

Toewijding aan service.Ten behoeve van onze bestaande klanten accepteert SWP elk jaar een beperkt aantal nieuwe klanten.Deze kansen zijn gereserveerd voor individuen en gezinnen met ten minste $ 1 miljoen aan belegbare activa of voor degenen die een bedrijf bezitten.Het bedrijf minimum kan worden afgezien naar discretie van het management.

(Video) How Much Can You Make Trading?
(Finance Illustrated)
Wat is de 72 -regel in het vermogensbeheer?

Het is een gemakkelijke manier om te berekenen hoe lang het duurt voordat uw geld verdubbelt.ZojuistNeem het nummer 72 en deel het door de rentevoet die u hoopt te verdienen.Dat aantal geeft u het geschatte aantal jaren dat het nodig heeft om uw investering te verdubbelen.

Wat is de minimale investering van Goldman Sachs? (2024)
Wat is beter JP Morgan of Goldman Sachs?

Beide banken genereren een aanzienlijk deel van de inkomsten uit het maken van markt.Echter,Goldman Sachs is meer afhankelijk van dergelijke zaken.De inkomstenstromen van JPMorgan zijn iets meer gediversifieerd.JP Morgan heeft meer dan drie keer de hoeveelheid activa als Goldman Sachs en genereert meer dan drie keer de netto -inkomsten.

Is Goldman Sachs het waard om in te investeren?

The Goldman Sachs Group, Inc.

kan worden ondergewaardeerd.De waardescore van B geeft aan dat het een goede keuze zou zijn voor waardebeleggers.De financiële gezondheids- en groeivooruitzichten van GS, tonen zijn potentieel om de markt te overtreffen.Het heeft momenteel een groeicore van C.

Wie is de grootste concurrent van Goldman Sachs?

Goldman Sachs belangrijkste concurrenten zijnBNP Paribas, Credit Suisse en Deutsche Bank.Samenvatting van de concurrent.Zie hoe Goldman Sachs zich verhoudt tot zijn belangrijkste concurrenten: JPMorgan Chase & Co. heeft de meeste werknemers (255.351).

Is $ 5 000 genoeg om te beginnen met investeren?

De realiteit is datU kunt beginnen te investeren met slechts $ 5.000.Dit is zelfs alles wat je nodig hebt om een nestei te bouwen dat je toekomst bestuurt, verkoop vrij goed.De enige vraag is wat de beste manier is om te investeren.Verschillende strategieën kunnen het beste zijn, afhankelijk van uw doelen, investeringsstijl en risicotolerantie.

Kun je investeren met slechts $ 5?

Maar het goede nieuws is datU kunt slechts $ 5 aan welk bedrijf dan ook kopen of fondsen waar u naar kijkt.Nu weet u misschien dat sommige bedrijven dividenden betalen aan aandeelhouders.Als je je afvraagt hoe dat werkt in de context van fractioneel beleggen, is het eenvoudig.

Is 5000 dollar genoeg om in te investeren?

Hoewel $ 5.000 misschien niet voldoende is om een huurwoningen mee te kopen, kunnen beleggers nog steeds geld in onroerend goed stoppen door aandelen van een onroerendgoedbeleggingsvertrouwen of REIT te kopen.Dit zijn beursgenoteerde bedrijven die portefeuilles van onroerend goed bezitten, exploiteren of ontwikkelen.

Kan ik investeren met slechts $ 20?

Commissiekosten voor aandelenhandel op grote beurzen, samen met minimale stortingsvereisten, behoren nu tot het verleden.Het betekentElk bedrag - zelfs de $ 20 die u in uw zak hebt - kan het perfecte bedrag zijn om te investeren.

Is $ 1 genoeg om te investeren?

Investeren in de aandelenmarkt betekent niet dat u miljoenen, duizenden of zelfs honderden dollars moet hebben om aan de slag te gaan.Zelfs als u slechts één extra dollar heeft, kunt u beginnen met het bouwen van uw portefeuille.Dit is hoe: fractionele aandelen betekenen dat beleggers niet beperkt zijn door hun vermogen om volledige aandelen te betalen.

Is $ 10.000 te weinig om te investeren?

Echter,$ 10.000 kan een nuttige schok geven aan uw portfolio, of je nu bent begonnen met investeren of je bent bijna met pensioen.Er is een overvloed aan winstgevende activa waarin u vandaag $ 10.000 kunt investeren, afhankelijk van uw doelen.

Wat is het gemiddelde vermogen van Goldman Sachs -klanten?

Goldman heeft momenteel meer dan 16.000 vermogensklanten wereldwijd in haar kenmerkende private banking -kanaal.Klanten blijven gemiddeld 10 jaar bij het bedrijf en houden$ 60 miljoenop een gemiddelde rekening.De particuliere vermogensbeheerbedrijf bedient klanten doorgaans met ten minste $ 10 miljoen aan belegbare activa.

Kan Goldman Sachs mijn geld beheren?

Onze door adviseur geleide vermogensbeheerbedrijven bieden financiële planning, beleggingsbeheer, bankieren en uitgebreid advies aan een breed scala van klanten, waaronder ultrahoog vermogen en hoogwaardige particulieren, evenals gezinskantoren, stichtingen en schenkingen, en bedrijven enhun werknemers.

Wat is de minimale accountgrootte voor Morgan Stanley?

Hoeveel geld heb je nodig om een Morgan Stanley -klant te zijn?Als individuele belegger kunt u een account openen met $ 5.000.Naarmate uw behoefte aan financiële diensten toeneemt, zal het account dat ook minimaal,tot $ 5 miljoenvoor particulier vermogensbeheer.

Waarom is Goldman Sachs zo controversieel?

Goldman is ook beschuldigd van een assortiment van andere wandaden, waaronder een algemene achteruitgang van ethische normen, werkend met dictatoriale regimes, gezellige relaties met de Amerikaanse federale overheid via een "draaiende deur" van voormalige werknemers, insiderhandel door sommige van haar handelaren,en het verhogen van de prijzen van grondstoffen ...

Waarom legt Goldman Sachs mensen af?

Een van de grootste banken van Wall Street is van plan om deze week tot 3.200 werknemers te ontslaan, zoalsHet wordt geconfronteerd met een uitdagende economie, een recessie in investeringsbankieren en worstelingen in retailbankieren.Het is een van de grootste rondes van ontslagen bij Goldman sinds de wereldwijde financiële crisis van 2008.

Waarom faalde Goldman Sachs?

De wortels van het falen van Goldman zijn hetzelfde als het eerste succes: mensen.Lloyd Blankfein, die als voorganger van Solomon Marcus lanceerde, erkende datGoldman Bankers waren geen experts in consumentenfinanciering.

Wat is een goede 401K -balans naar leeftijd?

Op 30 -jarige leeftijd moet u een keer uw jaarlijkse salaris hebben bespaard.Als u bijvoorbeeld $ 50.000 verdient, moet u $ 50.000 hebben voor pensionering.Op de leeftijd van 40 moet u drie keer uw jaarsalaris hebben die al is bespaard.Op 50 -jarige leeftijd zou u zes keer uw salaris in een account moeten hebben.

Is een match van 7% 401K goed?

In 2023,Als u minimaal 4% tot 6% krijgt in 401K -matching van werkgever, wordt dit beschouwd als een "goede" 401K -wedstrijd.Alles boven 6% zou als 'geweldig' worden beschouwd.

Welk bedrijf betaalt de hoogste 401K -wedstrijd?

USAABiedt een van de hoogste werkgeverswedstrijden op 200% van de werknemersbijdragen, tot een maximum van 8% van de compensatie.Als werknemers 4% van hun compensatie bijdragen, zal USAA 8% bijdragen.

Wat als ik 20 jaar $ 200 per maand investeer?

Het investeren van slechts $ 200 per maand kan, als je het consequent doet en verstandig investeert, in meer dan $ 150.000 in al 20 jaar worden.Als u nog 20 jaar hetzelfde bedrag blijft bijdragen terwijl u hetzelfde gemiddelde jaarlijkse rendement op uw investeringen genereert, zou u kunnen hebbenMeer dan $ 1,2 miljoen.

Hoe te investeren $ 100.000 om $ 1 miljoen te verdienen?

Hoe u 100K kunt investeren om 1 miljoen dollar te verdienen: verschillende beleggingsopties
  1. Stockmarkt: aandelen kopen van bedrijven kunnen aanzienlijk rendement bieden, met name groeiaandelen....
  2. Onroerend goed: inkomstenproducerende onroerend goed en onroerendgoedbelegging (REIT's) bieden een stabiele, passieve inkomsten en potentiële waardering.

Hoeveel geld per maand om $ 100.000 per jaar te verdienen?

Een salaris van $ 100.000 kan een maandelijks inkomen opleveren$ 8.333,33, een tweewekelijks salaris van $ 3.846,15, een wekelijks inkomen van $ 1.923,08 en een dagelijks inkomen van $ 384,62 op basis van 260 werkdagen per jaar.

Wat is de nummer 1 -regel beleggen?

Regel 1:Verlies nooit geld

Maar in feite kunnen gebeurtenissen plaatsvinden waardoor een belegger deze regel kan vergeten.

Waar investeren multi -miljonairs hun geld?

Millionaires hebben veel verschillende investeringsfilosofieën.Deze kunnen zijn in het investeren inOnroerend goed, aandelen, grondstoffen en hedgefondsenonder andere financiële investeringen.Over het algemeen proberen velen het risico te beperken en daarom de voorkeur geven aan gediversifieerde beleggingsportefeuilles.

Wat is de investering van 6 procent -regel?

Dit is hoe de 6% -regel werkt: als uw maandelijkse pensioenaanbieding 6% of meer van de forfaitaire som is, kan het logisch zijn om bij het gegarandeerde pensioen te gaan.Als het aantal minder dan 6%is, zou u ook (of beter) kunnen doen door de forfaitaire som te kiezen en te investeren.

Wat is de toekomstige waarde van een investering van $ 1000 die gedurende vijf jaar half jaarlijks op 8% is verergerd?

Een investering van $ 1.000 die vandaag is gedaan, is de moeite waard$ 1.480,24in vijf jaar met een rente van 8% halfjaarlijks samengesteld.

Wat is de 75 25 -regel bij het beleggen?

We hebben dat als een fundamentele leidende regel voorgesteldDe belegger moet nooit minder dan 25% of meer dan 75% van zijn fondsen in gewone aandelen hebben, met een daaruit voortvloeiende inverse bereik van tussen 75% en 25% in obligaties.

Wat is de investeringsregel van 7 jaar?

1Met 10%kunt u uw initiële investering om de zeven jaar verdubbelen(72 gedeeld door 10).In een minder risicovolle investering zoals obligaties, die een rendement hebben gemiddeld van ongeveer 5% tot 6% in dezelfde periode, zou u kunnen verwachten uw geld te verdubbelen in ongeveer 12 jaar (72 gedeeld door 6).

Wie is beter dan Goldman Sachs?

Als marktleider in deze branche,Morgan StanleyHeeft een meer gediversifieerde inkomstenstroom dan Goldman Sachs, waarbij vermogensbeheer een mooi evenwicht biedt wanneer investeringsbankieren daal zijn.

Is Wells Fargo beter dan Goldman Sachs?

Goldman Sachs scoorde hoger in 8 gebieden: algemene beoordeling, cultuur en waarden, diversiteit en inclusie, senior management, compensatie en voordelen, carrièremogelijkheden, aanbevelen aan een vriend en positieve zakelijke vooruitzichten.Wells Fargo scoorde hoger in 1 gebied: balans tussen werk en privé.Beide gebonden in 1 gebied: goedkeuring van CEO.

Waar is Goldman Sachs het beste?

De Goldman Sachs Group, Inc. is een leidendeWereldwijd beleggingsbankieren, effecten en beleggingsbeheerbedrijfDat biedt een breed scala aan financiële diensten aan een substantieel en gediversifieerd klantenbestand dat bedrijven, financiële instellingen, overheden en particulieren omvat.

Hoe riskant is Goldman Sachs?

Op basis van de aansprakelijkheden van Goldman zit de bank zwaar geladen met deposito's, die bijna 30% van haar financiële verplichtingen omvatten.Beleggers moeten echter van mening zijn dat de bank een marktleider is.Daarom,Spaarders kunnen haar verplichtingen veiliger beschouwen dan die van regionale of Tier-2-banken.

Hoe betrouwbaar is Goldman Sachs?

Hoe veilig is Marcus van Goldman Sachs?Accounts gehouden bij Marcus door Goldman Sachs zijn FDIC-verzekerde voor maximaal $ 250.000 per deposant.Dit maakt Marcus net zo veilig als fysieke banken zoals Chase of Wells Fargo.¹ Het jaarlijkse percentageopbrengst ("APY") voor de Chime Savings -account is variabel en kan op elk moment veranderen.

Welke aandelen beveelt Goldman Sachs aan?

Temidden van de sombere vooruitzichten voor de banksector, bekijken we de P1 2023 -portefeuille van Goldman Sachs voor de aandelenkeuzes van het bedrijf.Deze omvattenJPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM), Bank of America Corporation (NYSE: BAC) en American Express Company (NYSE: AXP).

Waarom is Goldman Sachs zo populair?

Industrie leider.Over de hele wereld wordt algemeen erkend dat Goldman Sachs de industriële leider is in investeringsbankieren.Dit is een geweldig "waarom Goldman Sachs antwoordt".Het bedrijf staat consequent aan de top van verschillende competitietafels en is de vertrouwde adviseur voor 's werelds grootste bedrijven.

Wat is meer prestigieuze Morgan Stanley of Goldman Sachs?

Bankiers blijven respecterenGoldman Sachsals 's werelds meest prestigieuze bank, (zoals altijd) gevolgd door Morgan Stanley en JP Morgan.Credit Suisse en UBS verloren de meeste grond in 2022, terwijl de reputatie van Liontree Advisors het meest verbeterde in de ogen van bankiers.

Is Goldman Sachs groter dan Wells Fargo?

Het merk van Goldman Sachs staat op #145 in de lijst met wereldwijde top 1000 merken, zoals beoordeeld door klanten van Goldman Sachs.Hun huidige marktkapitalisatie is $ 113,07 miljard.Het merk van Wells Fargo staat op #139 in de lijst met wereldwijde top 1000 merken, zoals beoordeeld door klanten van Wells Fargo.Hun huidige marktkapitalisatie is $ 156,41 miljard.

Hoe moeilijk is het om in Goldman Sachs Investment Banking te komen?

Hoe moeilijk is het om een baan te landen bij Goldman Sachs?Het krijgen van een baan bij Goldman Sachs kan moeilijk zijn.In 2021 huurde Goldman Sachs slechts drie procent van alle sollicitanten in, die ongeveer 267.000 telden.Een stage lopen bij deze investeringsbank is niet minder concurrerend.

Wat zijn de vereisten voor Goldman Sachs?

Goldman Sachs Citaliability Criteria voor Freshers
Klasse 10e percentage/CGPA60% of 6,0 cgpa en hoger
Maximale kloof toegestaanMaximaal 2 jaar
AfstudeertypeAfstuderen en na het afstuderen in Be, B.Tech, Me, M.Tech
NaZomerstage
Salarispakket25k+ per maand (afhankelijk van uw vermogen)
Nog 5 rijen
5 augustus 2023

Is het de moeite waard om te investeren in Goldman Sachs?

Is Goldman Sachs een goede voorraad om te kopen?De consensusaanbeveling voor GS -aandelen was een 'hold'Gebaseerd op de standpunten van 16 analisten samengesteld door MarketBeat, vanaf 10 januari.In totaal hebben negen analisten het aandeel een 'buy' beoordeeld, waarbij vijf het een 'hold' beoordeelt en één een 'verkoop'.Merk op dat hun voorspellingen verkeerd kunnen zijn.

Is Goldman Sachs moeilijker dan Harvard?

Het inpakken van een baan bij Goldman Sachs (GS) 'is een fenomeen zeldzamer dan het ontvangen van een acceptatiebrief van Harvard University.

Is het moeilijk om Goldman Sachs -interview te kraken?

Het krijgen van werk bij Goldman Sachs is echter geen gemakkelijke taak, omdat het talloze evaluaties en interviews vereist.

Welke GPA heb je nodig voor Goldman Sachs?

Goldman Sachs geeft geen specifieke minimale GPA -vereiste, hoewel sommige bronnen een GPA suggererenMinimaal 3.6heeft de voorkeur.

Is Goldman Sachs moeilijk om goedgekeurd te worden?

Goldman Sachs is de belangrijkste investeringsbank ter wereld.Met een acceptatiepercentage van ongeveer 4%, het is moeilijker om in Goldman te komen dan om naar Harvard of Yale te komen.Laat me delen hoe ik een baan kan krijgen bij Goldman Sachs van iemand die dat deed.

Waar zoekt Goldman Sachs naar in een kandidaat?

Bij de Amerikaanse multinationale investeringsbank en financiële dienstverlener Goldman Sachs,Basic Engineering Skillsetszijn van cruciaal belang voor niet alleen programmeer- en coderingsrollen, maar ook voor verschillende niet-engineering-rollen, aangezien teams samenwerken in zowel functies als bedrijven.

Hoe bereid ik me voor op Goldman Sachs?

Voor deze rollen moet je bereid zijnSpreek tot uw begrip van stochastische calculus of differentiaalvergelijkingen, waarschijnlijkheden en statistieken, en toegepaste wiskunde of fysica(zoals van toepassing).En al het andere dat een Goldman Sachs -ingenieur maakt ...

Waarom is Goldman Sachs beter dan andere banken?

Goldman Sachs is een marktleider in investeringsbankieren.Het heeft een kleinere balans in vergelijking met universele banken zoals JP Morgan, maar toch blijft het een go-to-firma voor klanten van grote naam, vooral in fusies en overnames.Dit betekent dat je als medewerker bij Goldman zou werken aan een constante stroom van industriële deals.

Is Goldman Sachs de beste investeringsbank?

Bankiers blijven Goldman Sachs beschouwen als 's werelds meest prestigieuze bank, gevolgd (zoals altijd) door Morgan Stanley en JP Morgan.Credit Suisse en UBS verloren de meeste grond in 2022, terwijl de reputatie van Liontree Advisors het meest verbeterde in de ogen van bankiers.Tabel met 7 kolommen en 25 rijen.

Wat is het beste aan Goldman Sachs?

Onder bedrijven met meer dan 1000 werknemers die hun schaal gebruiken om rijke innovatiedienst te creëren, viel Goldman Sachs op voorhet bieden van unieke kansen, zoals GS versnellen, waarmee werknemers over divisies, niveaus en regio's nieuwe commercieel levensvatbare bedrijven voor onze klanten kunnen creëren.

Is Goldman Sachs te groot om te falen?

Het bedrijf wordt als te groot beschouwd om te falenVanwege de grootte, complexiteit en onderlinge verbondenheid met andere delen van het financiële systeem.2. Goldman Sachs Group Inc. Goldman Sachs Group Inc. is een Amerikaanse multinationale investeringsbank en financiële dienstverlening die in 1869 werd opgericht.

Is Goldman Sachs hoog betaald?

Goldman Sachs SalaryS -bereikTussen $ 68.000 per jaar in het bodem 10e percentiel tot $ 174.000 in de top 90e percentiel.Goldman Sachs betaalt gemiddeld $ 52,32 per uur.Goldman Sachs -salarissen variëren ook per afdeling.

Hoe heeft Goldman Sachs zoveel geld?

Goldman Sachs is een van de grootste handelsbureaus ter wereld, met een sterke aanwezigheid in aandelen en markten met een vast inkomen.Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en handelsstrategieën om te profiteren van marktschommelingen.

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 16/04/2024

Views: 5770

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.