Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (2024)

Wil jij gaan beleggen in cryptocurrency? Dan komt er een hoop op je af, als je zelf de keuzes voor bepaalde munten wilt gaat maken moet je wel weten wat de verschillen zijn tussen verschillende cryptocurrency.

Iedereen kent inmiddels wel de belangrijkste cryptocurrency; Bitcoin. Maar er zijn nog honderden andere munten die allemaal onder de term altcoins vallen. In dit artikel lees je alles over wat deze altcoins zijn, welke projecten er achter schuilen en hoe je in deze munten investeert.

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (1)

  • Groot aanbod altcoins
  • Korte en lange termijn beleggen
  • Enorme koersstijgingen mogelijk
  • Interessante technologische ontwikkelingen

Start met stap 1

En ga aan de slag!

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (2) Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (3)

Wat is een altcoin?

De term altcoins is volledig uitgeschreven ‘alternatieve coins’, waarmee alle cryptocurrency bedoeld worden op Bitcoin na. De wereld van cryptocurrency begon namelijk met de opkomst van Bitcoin.

De Blockchain technologie werd hier voor het eerst verwerkt als digitale munt en het betekende de start van cryptocurrency zoals we het nu kennen. Altcoins kwamen op de markt door ontwikkelaars die andere toepassingen bedachten voor de blockchain technologie of de Bitcoin technologie probeerden te verbeteren.

Inmiddels is het meer dan 12 jaar geleden dat de eerste Bitcoin op de markt kwam en nog altijd is Bitcoin de belangrijkste cryptocurrency met de grootste marktwaarde. Geen van de altcoins is het dus gelukt om de positie van marktleider over te nemen.

Gezien Bitcoin een marktwaarde heeft van meer dan één biljoen euro (1000 Miljard), is er dus genoeg ruimte voor projecten die ook veel waard zijn. De belangrijkste altcoins op dit moment zijn Ethereum, Cardano en Binance Coin.

Inhoud

  • Hoe kan ik zelf beleggen in altcoins?
  • Hoe vind je interessante altcoins?
  • Hoe risicovol is investeren in altcoins?
  • Interessante altcoins
  • Voor- en nadelen altcoins
  • Tips voordat je begint met beleggen in altcoins
  • Veelgestelde vragen
  • Altcoins: Conclusie

Hoe kan ik zelf beleggen in altcoins?

Als je zelf wilt gaan beginnen met beleggen in altcoins heb je een account nodig bij een online broker of altcoin exchange. In het stappenplan hieronder helpen we je zo snel mogelijk een account aanmaken en investeren in je eerste altcoins.

Toen de cryptocurrency markt nog maar net bestond was het lastig om altcoins aan te kunnen schaffen. Je moest vaak naar altcoin exchanges waarvan je niet helemaal zeker wist of het veilig was en of je munten veilig opgeslagen stonden.

Inmiddels is het echt een serieuze markt geworden met een aantal grote websites waar je helemaal veilig terecht kan.

  • Stap 1: Kies een online broker
  • Stap 2: Maak een account aan
  • Stap 3: Stort geld
  • Stap 4: Zoek een geschikte altcoin
  • Stap 5: Investeer in je eerste altcoin
  • Beginnen bij Capital.com

Stap 1: Kies een online broker

Tijd om een keuze te maken voor de online broker of altcoin exchange waar jij een account aan kan maken zodat je zo snel mogelijk kan beginnen met beleggen. Hieronder vind je een overzicht van de populairste brokers en crypto exchanges waar je terecht kan om te beleggen in altcoins.

Bij de keuze voor een broker moet je kijken naar hoe deze website cryptocurrency aanbiedt. Bij sommige websites kun je de munten zelf kopen en bewaren terwijl je bij andere brokers alleen CFD’s opent waarmee je speculeert op de koers van een cryptocurrency.

Belangrijk is ook om te kijken naar het aanbod van de broker. Hoeveel altcoins heeft een broker en zitten daar de munten tussen waar jij in geïnteresseerd bent?

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (5)
⭐⭐⭐
Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (6)
⭐⭐⭐⭐
Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (7)
⭐⭐⭐
Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (8)
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Bitvavo

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (9)

Er is ook een Nederlandse crypto broker waar je terecht kan. Bitvavo is opgericht in Amsterdam en in de paar jaar dat het bestaat erg snel gegroeid.

Dat komt grotendeels door de eenvoud van het platform dat Bitvavo ontwikkeld heeft. Momenteel kun je er terecht voor zo’n 50 verschillende cryptocurrency die je allemaal gemakkelijk kunt kopen via iDeal.

Je kunt ook eenvoudig cryptocurrency bewaren op het platform of versturen naar een andere wallet. Je investeert bij deze altcoin exchange dus in de munt zelf.

Libertex

Libertex is een broker die al bijna 25 jaar bestaat en daarmee al actief was ver voordat de eerste cryptocurrecncy op de markt kwam. De broker heeft inmiddels wel een ruim aanbod cryptocurrency opgebouwd.

Bij Libertex handel je cryptocurrency, maar ook andere producten als aandelen en ETF’s, allemaal als CFD. Dit betekent dat je een contract met Libertex afsluit waardoor je kunt profiteren van koerswijzigingen.

Omdat je in CFD’s handelt kun je kiezen voor een aantal extra opties om een hoger of lager risico te nemen met je beleggingen. Zo kun je een hefboomeffect instellen zodat je investering meer waard wordt zonder meer geld te gebruiken voor een belegging.

Met een hefboom van bijvoorbeeld 1:30 telt een investering van €100 als €3.000. Dit betekent wel dat zodra je waarde €100 daalt je hele investering verdwenen is.

Je kunt bij Libertex beleggen in tientallen verschillende altcoins. Het zijn hier vooral de munten die hoog staan in de lijst cryptocurrency met hoogste marktwaarde.

Altcoins kopen bij één van de bekendste CFD-brokers? Begin bij Libertex!

Begin direct bij Libertex

Binance

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (11)

De allergrootste crypto exchange ter wereld is Binance. Op dit platform heb je het grootste aanbod altcoins ter wereld, zoals de eigen munt Binance Coin.

Voor beginners is Binance lastiger om te gebruiken omdat het inmiddels een enorm platform is geworden met een groot aantal extra functies. Deze crypto exchange is daarmee het meest geschikt voor beleggers met ruime kennis over cryptocurrency.

Je kunt bij Binance cryptocurrency kopen via iDeal of PayPal of geld op je account zetten en munten verhandelen met andere beleggers op het platform.

Benieuwd naar de grootste crypto exchange ter wereld? Je leest alles in onze review. Maak alvast een account aan bij Binance!

Begin direct bij Binance

Capital.com

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (12)

Capital.com is een broker die erg snel groeit met kantoren over heel Europa. De broker werd pas in 2016 opgericht maar is al erg populair voor liefhebbers van CFD’s.

Je kunt bij deze broker aandelen, grondstoffen en cryptocurrencies handelen in de vorm van CFD’s. Je bent dus niet in het bezit van de munten zelf als je bij deze broker investeert maar sluit contracten af om te speculeren op koerswijzigingen van bepaalde munten.

Meer weten over deze jonge altcoin exchange? Lees dan onze Capital.com review of ga nu naar de website en maak een account aan .

Begin direct bij Capital

Stap 2: Maak een account aan

Bij de meeste brokers maak je op dezelfde manier een account aan. In dit voorbeeld kijken we naar het aanmaken van een account bij Capital.com.

Als je naar de website van Capital.com gaat kun je meteen beginnen door een E-mail adres en wachtwoord op te geven. Je krijgt meteen toegang tot het Capital.com platform via een demoaccount.

Met dit demo account krijg je virtueel geld waarmee je alvast kunt oefenen met het platform.

Als je met echt geld aan de slag wilt moet je bij elke broker nog een aantal extra stappen doorlopen. Een broker is namelijk verplicht om een kopie van je identiteitsbewijs te hebben en je een vragenlijst in te laten vullen waarin jouw kennis over beleggen getest wordt.

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (13)

Beginnen met Capital.com

Stap 3: Geld op account zetten

Zodra deze verificatie goedgekeurd is door Capital.com krijg je bericht via de mail. Je hebt dan toegang tot een echt geld account.

Dan is het nu tijd om ook geld op dit account te zetten. Je kunt bij Capital.com gebruik maken van betaalmethodes als iDeal, PayPal, bankoverschrijving, creditcard en meer.

Het minimale stortbedrag bij deze broker is €100 en je krijgt kortingen zodra je grotere bedragen in één keer stort. Als je via een betaalmethode als iDeal of PayPal geld op je account zet is het geld meteen overgemaakt.

Stap 4: Zoek een geschikte altcoin

Heb je al een altcoin in gedachten waar je graag in wilt investeren? Dan kun je deze eenvoudig op zoeken door de naam van de munt in te vullen in de zoekbalk van jouw altcoin exchange of online broker.

Je kunt ook zelf op zoek gaan bij Capital.com naar een geschikte altcoin door te filteren op cryptovaluta’s. Er komt dan een lijst tevoorschijn met alle beschikbare cryptocurrency op het Capital.com platform met daarbij de koerswijzigingen over de laatste dag, maand en jaar.

Door de munten te sorteren op grootste koerswijzigingen krijg je alvast een idee van de mogelijkheden van altcoins. Zo staan er munten tussen die in een jaar tijd 4000% gestegen zijn in waarde!

Stap 5: Koop de Altcoin

Een investering doe je door op de blauwe knop ‘handelen te drukken’. Bepaal hoeveel je van een bepaalde altcoin wil kopen en handel in de munt!

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (15)

Direct naar Capital.com

Je bezit nu de cryptomunten! De cryptoumnten worden automatisch opgeslagen in de online wallet van Capital.com. Je kunt nu in het Capital.com interface de koers van de munten blijven checken en dus kijken hoe veel jouw altcoins waard zijn.

Wanneer je winst hebt geboekt, of om een andere reden van jouw crypto’s af wil, dan kun je jouw crypto’s verkopen.

Hoe vind je interessante altcoins?

Er zijn verschillende opties om interessante altcoins op het spoor te komen maar het is niet eenvoudig om in de wereld van cryptocurrency betrouwbaar nieuws te vinden. Heel veel nieuws websites proberen de koersen van altcoins te beïnvloeden door niet altijd even betrouwbaar nieuws over deze munten naar buiten te brengen.

Het beste kun je in de lijst van verschillende altcoins op een altcoin exchange of bij een online broker kijken en onderzoek doen naar deze munten. Je vindt bij elke munt namelijk een website waarop het project van deze altcoin uitgelegd staat.

Voor de beleggers met veel technische kennis is het interessant om te kijken naar het whitepaper van een altcoin. In een whitepaper staat beschreven hoe de techniek achter een altcoin werkt en waar deze technologie de oplossing voor moet zijn.

Uiteindelijk moet je net als bij beleggen in aandelen op zoek naar de altcoins die volgens jou ondergewaardeerd zijn. Kijk dus bij het onderzoek naar wat jij denkt dat een munt waard zou moeten zijn en vergelijk dat met de huidige waarde van de altcoin.

Je kunt ook op een meer technische wijze kijken naar de altcoin koersen of de altcoin market caps. Door deze twee met verschillende indicatoren in beeld te brengen kun je eventuele trends in altcoin koersen in beeld brengen en op die manier de goede investering vinden.

Let op dat je niet alleen naar de altcoin koers in euro’s of dollars kijkt maar de altcoin koersen ook blijft vergelijken met de bitcoin koersen. Door enorme stijgingen in de Bitcoin koers kan het zomaar zijn dat de altcoins wel meekomen maar niet even goed presteren als Bitcoin.

Bij Capital.com heb je een ruime mogelijkheid om te investeren in altcoins. Maak gemakkelijk een account aan en begin met investeren!

Investeren in Altcoins

Hoe risicovol is investeren in altcoins?

Zoals bij elke belegging heb je zelf een grote invloed op het risico dat je neemt met een bepaalde investering. Zeker bij brokers waar je handelt in CFD’s heb je de keuze voor een hefboomeffect, stop-loss of take-profit om het risico dat je neemt te beïnvloeden.

Het beleggen in altcoins wordt door velen nog altijd gezien als erg risicovol product. Dit komt omdat het lastig in te schatten is hoeveel een altcoin nu eigenlijk waard is, dit geldt eigenlijk voor de gehele cryptocurrency markt.

Zo zijn er voornamelijk ervaren beleggers in aandelen die niet zien waar de enorme waarde van deze munten vandaan komt. Het is dan ook lastig te bepalen wat de altcoin market cap (marktkapitalisatie) zou moeten zijn omdat de munten niet tastbaar zijn en in vele gevallen de toepassing van een munt niet geheel duidelijk is.

De grote vraag die je zelf moet stellen bij het investeren in altcoins is hoe hoog jij de kans acht dat de gehele cryptocurrency markt zich in een bubbel bevind. Als deze bubbel ooit barst zullen de altcoins als eerste aan de beurt zijn en zullen de altcoin koersen in elkaar zakken.

Daarnaast kennen veel cryptocurrency liefhebbers het fenomeen ‘altcoin season’. Een altcoin season ontstaat als de altcoin koersen het over langere tijd aanzienlijk beter doen dan Bitcoin.

De laatste tijd gaat het met de Bitcoin koers echter zo goed dat de altcoin koersen de markt wel gevolgd zijn maar bij lange na niet beter dan Bitcoin gepresteerd heeft.

Interessante altcoins

Om je alvast een idee te geven welke altcoins mogelijk een goede investering zijn kijken we hieronder naar interessante altcoins. We kijken naar de altcoin koers en naar de projecten achter bepaalde altcoins om te kijken of dit goede investeringen zijn voor dit jaar.

Let op: de cryptocurrency markt is erg volatiel en het kan zomaar zijn dat de munten hieronder niet gaan stijgen dit jaar.

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (16)

Beginnen bij Capital.com

Uniswap (UNI)

Een interessant project dat in oktober 2020 gelanceerd werd en nu al in de top tien staat wat betreft altcoin market cap. Het project is namelijk al meer dan 25 miljard euro waard terwijl de munt nog maar een half jaar verkrijgbaar is.

Bij het Uniswap project gaat het eigenlijk niet om de altcoin zelf. De waarde van Uniswap komt volledig van het platform dat ze ontwikkeld hebben waar je eenvoudig tokens met elkaar kan verhandelen.

De Uniswap token zelf wordt dan weer gebruikt om transactiekosten mee te betalen op het platform. Meer weten over Uniswap? Lees dan ons artikelhoe je het snelstUniswap kunt kopenof bekijk dehuidige Uniswap koers.

Cardano (ADA)

Deze munt staat op het moment van schrijven 4de op de lijst van cryptocurrency gesorteerd op altcoin market cap. Begin 2021 ontplofte de munt en steeg de munt van €0,08 tot maar liefst €1,18.

Als je eind 2020 €2.000 had geïnvesteerd inCardanowas dit binnen drie maanden maar liefst (€2.000 / €0,08) * €1,18 = €29.500 waard geworden. Het geeft nog maar eens aan welke kansen er zijn om te profiteren van een altcoin koers.

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (17)

De Cardano koers over de afgelopen 6 maanden. Zelf onderzoek naar de koers van Cardano? Check het op Capital.com!

Koers checken op Capital.com

Terra (LUNA)

Ook deze altcoin koers kende een ongelofelijke stijging begin 2021.Terrakwam in 2019 al op de markt maar wist nooit meer waard te worden dan een euro per munt.

Dat veranderde compleet toen de koers in 3 maanden tijd van €0,52 steeg tot €17,39. Als je op tijd investeert in een altcoin kan het dus zijn dat de altcoin koers maar liefst 33 keer over de kop gaat!

De voor- en nadelen altcoins

Voordelen

  • Interessante projecten
  • Technologische ontwikkelingen
  • Enorme koersstijgingen mogelijk
  • Vaak betere technologie dan Bitcoin

Nadelen

  • Extreme volatiliteit
  • Vaak technisch lastig te begrijpen
  • Betrouwbaar nieuws moeilijk te vinden
  • Niemand weet zeker hoeveel de markt waard is

Tips voordat je begint met beleggen in altcoins

Zoals je nu misschien gelezen hebt in dit artikel is er veel onduidelijkheid over altcoins maar liggen er ook enorme kansen bij deze munten. Voor beginnende beleggers is het een overweldigende markt met honderden munten en allemaal hun eigen technologie en platform.

Doe goed onderzoek

De allerbelangrijkste tip voor elke belegger in altcoins is goed onderzoek te doen naar de munt waar je in investeert. Dit kan onderzoek zijn naar de technologie achter de altcoin om te bepalen of er toekomst zit in een munt.

Maar je kunt ook via een broker als Capital.com een technische analyse maken op basis van de altcoin koers of altcoin market cap. Ook in altcoin koersen zijn namelijk trends te ontdekken, zie jij dat een bepaalde altcoin een duidelijk trend omhoog heeft? Dan kan dit een geschikte investering zijn.

Stel een divers portfolio samen

Het moge duidelijk zijn dat altcoin koersen enorm volatiel zijn. Het kan zomaar zijn dat een altcoin koers stijgt maar de cryptocurrency markt heeft in de afgelopen tien jaar ook laten zien dat het redelijk in elkaar kan zakken.

Stel daarom altijd een divers portfolio samen van verschillende altcoins. Door te weten welke technologische oplossing een altcoin biedt kun je ook hier zoveel mogelijk verschil in aanbrengen.

Met een divers portfolio neem je veel minder risico dan wanneer je slechts in een enkele altcoin investeert. Het is ook verstandig om naast altcoins in de moeder der cryptocurrency te investeren.

Direct altcoins kopen

Altcoin: Veelgestelde vragen

Simpel gezegd zijn altcoins alle cryptocurrency naast Bitcoin. Niet elke belegger is het helemaal eens met deze omschrijving omdat een munt als Ethereum ook al vele jaren bestaat en stabiel aan de top van de cryptocurrency markt staat.

Als belegger geïnteresseerd in altcoins kun je het beste terecht bij de online broker eToro. Hier kun je tientallen verschillende altcoins verhandelen.

Je hebt altijd zelf invloed op het risico dat je neemt bij beleggingen maar over het algemeen bevindt je je in een extreem volatiele markt met hoge risico’s. Zolang je hier bewust van bent en rekening mee houdt met hoeveel geld je belegt en hoe je een portfolio samenstelt is het risico goed beheersbaar.

Alles begint bij onderzoek naar de munten. Je kunt kijken naar de technologie achter een munt en bepalen of jij hier toekomst in ziet of niet. Daarnaast kun je een technische analyse uitvoeren op de altcoin koers of altcoin market cap om trends te kunnen herkennen.

Ja, bij een online broker als Libertex kun je tientallen verschillende altcoins verhandelen als CFD. Je kunt hierdoor kiezen voor een hefboomeffect tot maar liefst 30 keer. Als de altcoin koers dan zelf ook nog eens 33 keer over de kop gaat kan het zomaar zijn dat elke euro die je investeert €1.000 waard wordt.

Je kunt zelf kiezen welke altcoin wallet voor jou het meest geschikt is. Zo kun je gebruik maken van de wallet die de website waar je de munten hebt gekocht aanbiedt of zelf een andere altcoin wallet openen. Dit kan een online wallet zijn of een hardware wallet die volledig van het internet gescheiden is voor extra veiligheid.

Altcoins: Conclusie

Wees welkom in de bijzonder wereld van altcoins! Er liggen voor beleggers enorme kansen in deze alternatieve bitcoin markt maar het is niet zo eenvoudig als je misschien zou denken.

Want naast de altcoin koersen die 33 keer over de kop kunnen gaan zijn er ook veel altcoins waar we nooit meer iets van horen. Zo zijn er projecten failliet gegaan, gehackt of om andere redenen ten onder gegaan.

Het belangrijkste bij investeren in altcoins is dat je weet dat je in een extreem risicovolle markt stapt en dat je daar rekening mee houdt. Daarnaast is het cruciaal om zelf goed onderzoek te doen naar de verschillende altcoins.

Zelf beleggen in altcoins?

Open dan nu een account bij Capital.com en koop je eerste altcoins

Altcoins Kopen

TIP

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024) (2024)

FAQs

Wat is een Altcoin? | Handig overzicht + Beste Altcoins (2024)? ›

Mega Dice Token (DICE) – De Mega Dice altcoin gaat exploderen in 2024. 99Bitcoins (99BTC) – Deze altcoin gaat in de toekomst zeker exploderen. Sponge V2 (SPONGEV2) – Een van de beste nieuwe altcoins die snel kan gaan exploderen. Smog Token (SMOG) – Een nieuwe altcoin die klaar staat om explosief te groeien.

Welke Altcoin gaat stijgen 2024? ›

Mega Dice Token (DICE) – De Mega Dice altcoin gaat exploderen in 2024. 99Bitcoins (99BTC) – Deze altcoin gaat in de toekomst zeker exploderen. Sponge V2 (SPONGEV2) – Een van de beste nieuwe altcoins die snel kan gaan exploderen. Smog Token (SMOG) – Een nieuwe altcoin die klaar staat om explosief te groeien.

Wat zijn de beste altcoins om in te investeren? ›

Top 10 beste cryptomunten voor de lange termijn
  • Bitcoin (BTC) € 135.080,67. € 658.835,24.
  • Ethereum (ETH) € 6.481,36. € 31.433,25.
  • Polkadot (DOT) € 15,17. € 73,88.
  • Cardano (ADA) € 0,9500. € 4,65.
  • Chainlink (LINK) € 30,08. € 146,91.
  • VeChain (VET) € 0,0763. € 0,3700.
  • Solana (SOL) € 321,30. € 1.568,52.
  • Litecoin (LTC) € 173,77. € 848,74.

Welke coins hebben toekomst? ›

Deze kun je hieronder vinden:
  • Dogeverse ($DOGEVERSE) – Beste toekomst crypto van 2024 gelanceerd op zes blockchains.
  • Sealana($SEAL) – Toekomstperspectief van deze meme cryptomunt is zeer positief.
  • WienerAI ($WAI) – Dit is een cryptomunt met een grote toekomst voor zich.

Welke crypto gaat stijgen 2025? ›

Wat zijn de verwachtingen van Ripple in 2025? Voor 2025 verwachten analisten wel een nieuw koersrecord. XRP schiet omhoog naar € 1,24 en aan het einde van 2025 zelfs naar € 1,47.

Welke Coin stijgt in 2024? ›

Cardano (ADA) – Duurzaam en meest belovende crypto, kans op stijging in 2024. Solana (SOL) – Innovaties kunnen Solana naar de top brengen, net als in 2021. Polygon (MATIC) – Beste veelbelovende crypto voor dApps, snel en schaalbaar in 2024.

Welke crypto Coins gaan stijgen 2024 bija zeker? ›

Welke crypto gaat stijgen in 2024?
  • Ethereum (ETH) € 6.197,69. € 10.471,14.
  • Cosmos (ATOM) € 17,85. € 30,32.
  • Shiba Inu (SHIB) € 0,00004680. € 0,00007920.
  • Cardano (ADA) € 0,9200. € 1,56.
  • Polygon (MATIC) € 1,40. € 2,29.
  • Solana (SOL) € 298,93. € 494,16.
  • Chiliz (CHZ) € 0,2500. € 0,4200.
  • Ripple (XRP) € 1,06. € 1,76.

Welke crypto zal enorm stijgen? ›

Welke crypto gaat in waarde stijgen?
CategorieWelke crypto gaat stijgen
Beste OverallDogeverse
Beste AI Coin5thScape
Innovatiefste CryptoeTukTuk
Beste Lange-Termijn-CryptoSealana
1 more row
5 days ago

Waar in investeren 2024? ›

Investeren in nieuwe technologieën

Investeren in innovatieve technologieën staat in 2024 in de schijnwerpers. Vooral sectoren als kunstmatige intelligentie, biotechnologie en groene energie zijn populair. Bedrijven die voorop lopen in deze sectoren bieden potentieel aantrekkelijke mogelijkheden om in te investeren.

Welke crypto heeft de meeste toekomst? ›

Dogeverse – Deze multi-chain token is zeker een van de beste crypto met toekomst. Dogeverse is gloednieuw; het is de nieuwe DOGE meme coin, voor het eerst brengt het Dogecoin naar verschillende blockchains. Je kan de token gebruiken op blockchains zoals Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Avalanche en Base.

Welke Altcoin heeft de meeste potentie? ›

Welke kleine altcoins hebben veel potentie?
CoinVerwachting juli 2024Verwachting december 2024
1. VeChain€ 0,0322€ 0,0784
2. Origin Protocol€ 0,1300€ 0,3200
3. Chiliz€ 0,1200€ 0,2800
4. Ocean Protocol€ 0,8800€ 2,15
6 more rows

Wat gaat Cardano doen 2024? ›

Wat zijn de verwachtingen van Cardano in 2024? Volgens analisten pakt Cardano koers de draad in 2024 weer op. ADA is op de goede weg, en haalt halverwege het jaar een mooie koers van € 0,4200. Eind 2024 sluit Cardano met een koers van € 1,03.

Wat is de snelst groeiende Coin? ›

5thScape ($SCAPE) – Deze snelst groeiende crypto coin is populair in de wereld van AR en VR. Sponge V2 ($SPONGEV2) – Deze nieuwe versie van Sponge kan razendsnel in waarde stijgen. Smog Token ($SMOG) – Snel groeiende cryptomunt met potentie met een enorme airdrop.

Wat gaat Shiba Inu doen in 2024? ›

Analisten verwachten dat Shiba Inu zich weer zal herpakken in 2024. SHIB is weer goed en weg en zal het in juli van 2024 een koers bereiken van € 0,00001930. Regen het einde van 2024 wordt een koers verwacht van € 0,00004740.

Wat doet XRP in 2024? ›

Aan het einde van 2024 wordt er een maximale XRP koers van €1,09 verwacht door DigitalCoinPrice . Dat is een stijging van maarliefst 112,5% op de korte termijn. Verwachtingen uitspreken blijft in de crypto community erg riskant. Een Ripple koers verwachting doen is dan ook erg lastig.

Welke crypto heeft veel potentie? ›

Smog Token ($SMOG) – Nieuwe crypto heeft grootste plannen – dé coin van 2024. eTukTuk ($TUK) – Duurzame en veelbelovend crypto project met staking mechanisme in de presale. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Een van de meest veelbelovende crypto's.

Welke crypto kopen 2024 korte termijn? ›

Top 13 beste cryptomunten korte termijn 2024:

Dogeverse – De cryptomunt voor op de korte termijn. Slothana – Een van de beste korte termijn cryptomunten. Mega Dice Token – Een van de grote korte termijn cryptomunten. 99Bitcoins – Ideale korte termijn cryptomunt om meer over crypto te leren.

Wat gaat crypto doen 2024? ›

In 2024 blijft de cryptocurrency markt zich ontwikkelen en Bitcoin en Ethereum behouden hun leidende positie. Bitcoin blijft een belangrijk aandachtspunt voor investeerders met zijn veerkracht bij economische volatiliteit en belangrijke gebeurtenissen zoals de halvering en de lancering van ETF's.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5516

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.