Waar kun je onpraktische Jokers bekijken - streamen op Netflix of HBO? (2024)

Geen reactiesFilm- en tv-nieuws

Als je een fan bent van de tv-serie Impractical Jokers, dan heb je geluk! De hele serie is nu online te bekijken. Hier is waar je kunt streamen alle negen seizoenen van de show.

Voordat we ingaan op de streamingopties, laten we even kijken wat Impractical Jokers het gaat allemaal over.

De show volgt vier levenslange vrienden die elkaar uitdagen voor buitensporige uitdagingen in openbare omgevingen als onderdeel van een voortdurende competitie. Het is een mix van komedie met verborgen camera's en reacties uit de echte wereld.


Het eerste seizoen van de show werd uitgezonden in 2011 en werd al snel een favoriet bij fans. De show gaat nog steeds goed, met het negende seizoen dat in 2019 in première gaat.

Na het succes van seizoen negen, werd de show verlengd voor een tiende seizoen van 26 afleveringen met een scala aan gastkomieken in plaats van Joe Gatto.

Waar onpraktische Jokers te streamen

Nu je wat meer weet over de serie, laten we eens kijken waar je deze online kunt bekijken:

Verenigde Staten: Fans van The Tenderloins kunnen alle negen seizoenen op HBO Max. Wie geen abonnement heeft, kan drie seizoenen kijken op TruTV. Een andere optie is het huren van de show op populaire platforms zoals iTunes, YouTube en Amazon Prime Video.

Verenigd Koningkrijk: Impractical Jokers toegewijden in Groot-Brittannië zullen niet blij zijn, aangezien de show maar één seizoen beschikbaar heeft om te streamen. Je kunt seizoen één streamen op Ontdekking +, een kanaal dat beschikbaar is via Amazon Prime Video.

Australië: Net als het Verenigd Koninkrijk heeft Australië alleen het eerste seizoen van de show. De enige plek waar je Brian "Q" Quinn, James "Murr" Murray, Sal Vulcano en Joe Gatto kunt zien, is op VOSTEL.

Frankrijk: Het is het slechtst mogelijke nieuws voor Franse kijkers. Momenteel is de show op geen enkel platform beschikbaar.

Duitsland: Als je hoopte de serie in Duitsland te streamen, heb je pech. Duitsers zullen naar Amerika moeten vliegen om de show te zien. Of gebruik een VPN.

Brazilië: Het is goed nieuws voor fans in Brazilië; HBO Max heeft alle negen seizoenen van 'Tirando en Maior Onda' om online te streamen.

Argentinië: Je kent de show misschien als 'Bromistas Imprácticos', en je kunt het streamen HBO Max.

Canada: Fans van de show in Canada doen het beter dan op de meeste plaatsen. Bij a. zijn twee seizoenen inbegrepen hoopla abonnement, en je kunt alle negen seizoenen huren op AppleTV.

Helaas lijkt het erop dat Impractical Jokers is in veel landen niet beschikbaar en ik kan geen enkel gebied vinden waar je kunt kijken Onpraktische Jokerop Netflix.

Maar als u de show online wilt bekijken, zouden de bovenstaande opties u moeten helpen, en een VPN zou u moeten helpen toegang te krijgen tot de inhoud.

Onpraktische Jokers: The Movie

Als je op zoek bent naar iets extra's van de crew van The Tenderloins, moet je zeker de speelfilm uit 2020 bekijken.

Het bevat de geliefde sterren van truTV's Impractical Jokers, Brian Quinn, James Murray, Sal Vulcano en Joe Gatto, in hun eerste langspeelfilm! Op 21 februari 2020 was het publiek voor het eerst getuige van de jongens op het grote scherm.

De recensies waren gemengd, maar het was een onmiskenbaar succes aan de kassa – met een brutowinst van $ 10 miljoen tegen een budget van slechts 3 miljoen!

Verschijningen van beroemdheden

Gedurende de negen seizoenen van de show maakten veel beroemdheden cameo's Impractical Jokers. Opmerkelijke optredens zijn onder andere Paula Abdul en Jaden Smith. Andere gastrollen waren Jay en Silent Bob, Jeff Daniels, Rob Riggle, Brooke Shields en Harry Connick jr.

Waarom verliet Joe onpraktische Jokers?

Joe Gatto, een van de vier leden van de komediegroep Tenderloins die de hoofdrol speelt Impractical Jokers, verliet de show tijdens het tiende seizoen.

In een verklaring die op Gatto's Instagram-account werd gedeeld, zei hij: "Samen met mijn vrienden heb ik tien jaar van mijn leven gewijd aan het opbouwen van deze franchise en ik kan niet trotser zijn op wat er is bereikt. Door een aantal problemen in mijn persoonlijke leven moet ik echter een stap terug doen.”

Gatto voegde eraan toe: "Bessy en ik hebben besloten om in der minne uit elkaar te gaan, dus nu moet ik me concentreren op het zijn van de beste vader en co-ouder voor onze twee ongelooflijke kinderen."

Waar kun je onpraktische Jokers bekijken - streamen op Netflix of HBO? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5989

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.