Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (2024)

Meer Tweezitsbanken

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (1)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (2)
Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (3)
Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (4)
Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (5)
Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (6)
Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (7)
Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (8)
  • Artikelinformatie

  • Betaalmethoden

  • Levering

  • Bezorg- & retourkosten

Artikelnummer: 5047311793

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (17)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (18)

GOODproduct

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (19) LASCANAdraagt zorg voor het milieu en haar omgeving. Daarom vind je in ons assortiment een groot aantal duurzame artikelen die je herkent aan het GOODproduct-logo. Deze GOODproducts zijn door verschillende organisaties gecertificeerd zodat je een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde keuze kunt maken tijdens het shoppen.

Cotton made in Africa

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (20)Cotton made in Africa bevordert de teelt van duurzaam katoen in Afrika en levert zo een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van armoede en de bescherming van het milieu op dit continent. De boeren leren efficiënte en milieuvriendelijke teeltmethoden, waardoor ze een hogere oogstopbrengst realiseren die zowel het milieu als hun gezondheid ontzien. De levensomstandigheden van de Afrikaanse katoenboeren en hun families verbeteren en door dit initiatief te ondersteunen draagt OTTO bij aan een betere toekomst voor Afrika.

De Global Organic Textile Standard

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (21)Textielproducten met dit logo voldoen aan de criteria van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Het bio-katoen is verbouwd en verwerkt volgens strenge ecologische regels. Het productieproces wordt tot aan het eindproduct gemonitord en vastgelegd. Een voorwaarde voor het GOTS-logo is een transparante en verplichte certificering van elke partner in het productieproces.

De Organic Content Standard 100 (OSC 100)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (22)Bij LASCANA vind je textielproducten die voldoen aan de criteria van de Organic Content Standard 100 (OCS 100). OSC-producten zijn gemaakt van 100% bio-katoen. Het biologische katoen wordt verbouwd met behulp van methoden die een lage impact hebben op het milieu. Controle van de volledige productieketen door onafhankelijke partijen zorgt ervoor dat er in het eindproduct geen 'gewoon' katoen is verwerkt.

De Organic Content Standard blended (OSC blended)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (23)Textielproducten waar ten minste 5% bio-katoen in verwerkt is, krijgen het logo 'Organic Content Standard blended' (OCS blended). Bij OTTO krijgt het artikel dit logo echter pas als het textiel uit minimaal 50% bio-katoen bestaat. Het biologische katoen wordt verbouwd met behulp van methoden die een lage impact hebben op het milieu. Controle van de volledige productieketen door onafhankelijke partijen zorgt ervoor dat er bij OTTO nooit meer dan 50% 'gewoon' katoen in het artikel met dit logo is verwerkt.

Lenzing Tencel®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (24)Lenzing TENCEL® is een functionele vezel uit de natuur. De vezel wordt gemaakt van houtpulp. De uit het hout gewonnen cellulose wordt tot een vezel gesponnen in een gesloten kringloopsysteem dat de gebruikte middelen recyclet. Dit kringloopsysteem maakt het productieproces bijzonder milieuvriendelijk en is daarom onderscheiden door de Europese Unie met de European Award for the Environment. In vergelijking met de productie van katoen is het waterverbruik 10 tot 20 keer lager. Producten van Lenzing TENCEL® hebben een uitstekende vochtopname en een uniek vochttransport, wat optimale omstandigheden voor de huid garandeert.

Lenzing Modal®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (25)Zo zacht als een veertje en 100% natuurlijk dankzij de uit beukenhout gewonnen cellulose. Lenzing Modal® is een vezel van beukenhout. De ecologische voordelen liggen in het gebruik van de duurzame grondstof hout en het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen tijdens het productieproces. Door de geringe stijfheid van de vezel is Lenzing Modal® bijzonder zacht, heeft het een hoog draagcomfort en is het ideaal voor gebruik in aansluitende en soepele textielproducten.

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (26)De Global Recycling Standard (GRS) is een internationaal geldend keurmerk voor textielproducten die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Het GRS-logo garandeert dat het gebruikte materiaal van gerecyclede grondstoffen is gemaakt. Dit gebeurt door de certificering van leveranciers en door controle van de goederenstromen. De GRS waarborgt de handhaving van sociale minimale standaards (zoals veiligheid op de werkplek en het verbod op kinderarbeid) en de inachtneming van ecologische basisprincipes.

bluesign®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (27)De bluesign®-standaard werkt via het zogenaamde 'Input Stream Managementsysteem' dat milieu, gezondheid en veiligheid in de gehele textiele productieketen bevordert. Het systeem heeft één standaard om de veiligheid van consumenten te garanderen, water- en luchtvervuiling te verminderen en efficiënt gebruik van grondstoffen te stimuleren. Het hoofddoel is om milieuschade te minimaliseren en het efficiënt gebruik van grondstoffen in de totale textielproductieketen te optimaliseren.

Cradle to Cradle®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (28)Cradle-to-Cradle® wordt vertaald als 'van wieg tot wieg' en beschrijft daarmee een productiemethode met als doel om gebruikte materialen voor mens en natuur te behouden. Producten mogen dit keurmerk dragen wanneer ze uit milieu-neutrale, gezonde en recycle- of composteerbare materialen bestaan. De producten en de daarin gebruikte materialen belanden na hun leven niet in het afval, maar worden hergebruikt of teruggeleid in de natuur.

GoodWeave

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (29)Als je een handgemaakt tapijt met GoodWeave-keurmerk koopt, weet je zeker dat deze niet door kinderhanden is gemaakt. De non-profitorganisatie die achter het GoodWeave-keurmerk zit, zet zich in voor de bescherming van kinderrechten in de Zuid-Aziatische tapijtindustrie. In veel Zuid Aziatische regio's is kinderarbeid helaas geen uitzondering. Het certificeren en controleren van de bedrijven moet kinderarbeid in de tapijtsector een halt toeroepen. Daarom geeft een code op het GoodWeave-keurmerk (op de achterkant van het artikel) informatie over de herkomst. Bovendien komt anderhalf procent van de inkoopprijs ten goede aan sociale programma's voor voormalige kindarbeiders, voor wie GoodWeave een school- of beroepsopleiding mogelijk maakt. OTTO heeft al een jaar na oprichting van GoodWeave het initiatief tegen uitbuitende kinderarbeid in de tapijtindustrie omarmd en was het eerste postorderbedrijf ter wereld dat tapijten met het GoodWeave-keurmerk in het assortiment opnam. Inmiddels zijn er meer dan een miljoen gecertificeerde tapijten verkocht, waardoor er al ruim een half miljoen euro ten goede is gekomen aan de opleiding van kinderen in Zuid-Aziatische regio's.

Fairtrade

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (30)Het katoen van dit product komt van Fairtrade-gecertificeerde organisaties uit Afrika of Azië. De katoenboeren ontvangen voor hun oogst een eerlijke prijs die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten. Daarnaast ontvangt de boer een fairtrade-premie voor de financiering van maatschappelijke projecten, zoals het verbeteren van de lokale infrastructuur of voor de bouw van een school of ziekenhuis. Fairtrade verbiedt dwangarbeid en illegale kinderarbeid. Het gebruik van pesticiden en chemicaliën wordt verminderd en het gebruik van genetisch gemanipuleerde zaden is verboden. Met deze regelgeving wordt de biologische teelt gestimuleerd.

  • Vrij verstelbaar in de kamer

Kleur

Kleur

Ivoor

Informatie over kleur

Houd er rekening mee dat bij online-beelden van het artikel de kleuren op de monitor thuis kunnen afwijken van de originele kleuren.

Kleur poten

Geolied eiken

Uitvoering & functies

Vulbekleding

PUR-schuimstof | As-ondersteuning

Aantal voeten

4 stuks

Soort voeten

Benen

Dichtheid

35 kg/m³

Aantal zitoppervlakken

2,5

Aantal armleuningen

2

Afmeting

Breedte

183 cm

Diepte

93 cm

Hoogte

84 cm

Zithoogte

44 cm

Breedte zitoppervlak

138 cm

Diepte zitoppervlak

65 cm

Breedte armleuningen

19 cm

Diepte armleuningen

90 cm

Hoogte armleuningen

75 cm

Hoogte voeten

15 cm

Bodemvrijheid

10 cm

Hoogte rugleuning

45 cm

Vermogen maximaal

225 kg

Hoogte maximaal

108 cm

Hoogte minimaal

84 cm

Gewicht

52 kg

Vermogen per zitplaats

90 kg

Informatie afmetingen

Alle gegevens zijn ca.-afmetingen

Materiaal

Bekleding

Luxe-microvezel ALTARA NUBUCK®

Slijtbestendigheid bekleding

3 (behoorlijk goed)

Pilling bekleding

4 (weinig)

Materiaal onderstel

Hout gedeeltelijk massief

Materiaaladvies

Achterzijde originele bekleding

Informatie materiaalsamenstelling

100% polyester

Scheurbestendigheid bekleding

20000 rubs

Levering & montage

Montageadviezen

Geen montage noodzakelijk

Leveringssamenstelling

Hoofdsteun

Leveringsstatus

Gemonteerd

Opmerkingen

Onderhoudsadvies

Volg de onderhoudsinstructies zoals vermeld in het bijgevoegde product- en materiaalpaspoort.

Bijzonderheden

Soort vervaardiging

Met de hand gemaakt

Land van herkomst

Gemaakt in Europa

Serie

Serie

Viva

Bij OTTO shop je altijd snel, makkelijk en veilig en heb je verschillende betaalmogelijkheden. Kies tijdens het afronden van je bestelling een betaalmethode en betaal direct met iDEAL of kies voor betalen in termijnen. Achteraf betalen met acceptgiro of internetbankieren is ook mogelijk.

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (31)

Betalen in termijnen
Met deze betaalmethode betaal je gespreid en heb je zelf invloed op het tempo waarin je betaalt. Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij een totaalbedrag van € 75,- of meer. Met onze rekenhulp bereken je eenvoudig je kredietkosten.

Zo werkt het
Kies in je winkelmandje voor de betaalmethode Maandelijkse termijnen en bereken je termijnbedrag met onze rekenhulp. Kort nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail of per post een rekeningoverzicht. Hierop staat het totaal te betalen bedrag, het maandelijkse termijnbedrag en je persoonlijke bestedingsruimte. In je OTTO-account vind je het meest actuele rekeningoverzicht.

Rekenhulp
Om de verwachte kosten van betalen in termijnen vrijblijvend te berekenen, gebruik je onze rekenhulp. Je vindt de rekenhulp bij de betaalmethode Maandelijkse termijnen in je winkelmandje. Vul de waarde van je bestelling in en onze rekenhulp informeert je meteen over het minimaal te betalen termijnbedrag en de bijbehorende looptijd. Het is op elk moment mogelijk een hoger termijnbedrag naar ons over te maken.

Inkomens- en lastentoets
OTTO heeft de plicht ervoor te zorgen dat je maandelijkse betalingsverplichtingen passen binnen je budget.
We toetsen daarom bij de aanvraag van een krediet altijd je kredietwaardigheid. Bij een saldo vanaf € 250,- is het mogelijk dat we je enkele vragen stellen over je inkomen en vaste lasten.

Bezorgkosten
De bezorgkosten voor dit artikel zijn 29,95.Retourkosten
Wanneer je dit artikel wil retourneren, vervallen de verzendkosten van 29,95 en betaal je retourkosten van 29,95. Je betaalt dus slechts eenmalig bezorg- of retourkosten.


Ruilen

Wil je een artikel ruilen (hetzelfde artikel in een andere maat of kleur bestellen)? Bel dan naar onze klantenservice via 088 - 465 1555. We zorgen dat je het nieuwe artikel zo snel mogelijk ontvangt en je betaalt geen extra bezorg- en retourkosten.

Dit artikel wordt bezorgd op:
• maandag t/m zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur

Zelf je bezorgdag kiezen
Je ontvangt de ochtend vóór de bezorging een e-mail en/of sms van onze vervoerder waarmee je vóór 23.55 uur zelf een bezorgdag kan kiezen. Wanneer je geen keuze maakt wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Artikelen met een levertijd van 2 dagen of korter bezorgen we zo snel mogelijk. Voor deze artikelen is er geen mogelijkheid om een 1ste bezorgdatum te kiezen.

Hoe laat bezorgd
Op de ochtend van de bezorgdag ontvang je rond 08.00 uur een e-mail en/of sms met daarin het exacte tijdvak waarin je bestelling wordt bezorgd.

Niet thuis
Als je niet thuis bent, ontvang je na de 1ste bezorgpoging een e-mail waarmee je een nieuwe bezorgafspraak kunt inplannen.

Diverse betaalmethoden

  • Achteraf betalen
  • iDEAL
  • Betalen in termijnen
  • Bereken hier alvast je maandbedrag
  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Betalen in termijnen
  • Bereken hier alvast je maandbedrag

Artikelinformatie

Artikelnummer: 5047311793

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (68)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (69)

GOODproduct

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (70) LASCANAdraagt zorg voor het milieu en haar omgeving. Daarom vind je in ons assortiment een groot aantal duurzame artikelen die je herkent aan het GOODproduct-logo. Deze GOODproducts zijn door verschillende organisaties gecertificeerd zodat je een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde keuze kunt maken tijdens het shoppen.

Cotton made in Africa

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (71)Cotton made in Africa bevordert de teelt van duurzaam katoen in Afrika en levert zo een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van armoede en de bescherming van het milieu op dit continent. De boeren leren efficiënte en milieuvriendelijke teeltmethoden, waardoor ze een hogere oogstopbrengst realiseren die zowel het milieu als hun gezondheid ontzien. De levensomstandigheden van de Afrikaanse katoenboeren en hun families verbeteren en door dit initiatief te ondersteunen draagt OTTO bij aan een betere toekomst voor Afrika.

De Global Organic Textile Standard

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (72)Textielproducten met dit logo voldoen aan de criteria van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Het bio-katoen is verbouwd en verwerkt volgens strenge ecologische regels. Het productieproces wordt tot aan het eindproduct gemonitord en vastgelegd. Een voorwaarde voor het GOTS-logo is een transparante en verplichte certificering van elke partner in het productieproces.

De Organic Content Standard 100 (OSC 100)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (73)Bij LASCANA vind je textielproducten die voldoen aan de criteria van de Organic Content Standard 100 (OCS 100). OSC-producten zijn gemaakt van 100% bio-katoen. Het biologische katoen wordt verbouwd met behulp van methoden die een lage impact hebben op het milieu. Controle van de volledige productieketen door onafhankelijke partijen zorgt ervoor dat er in het eindproduct geen 'gewoon' katoen is verwerkt.

De Organic Content Standard blended (OSC blended)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (74)Textielproducten waar ten minste 5% bio-katoen in verwerkt is, krijgen het logo 'Organic Content Standard blended' (OCS blended). Bij OTTO krijgt het artikel dit logo echter pas als het textiel uit minimaal 50% bio-katoen bestaat. Het biologische katoen wordt verbouwd met behulp van methoden die een lage impact hebben op het milieu. Controle van de volledige productieketen door onafhankelijke partijen zorgt ervoor dat er bij OTTO nooit meer dan 50% 'gewoon' katoen in het artikel met dit logo is verwerkt.

Lenzing Tencel®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (75)Lenzing TENCEL® is een functionele vezel uit de natuur. De vezel wordt gemaakt van houtpulp. De uit het hout gewonnen cellulose wordt tot een vezel gesponnen in een gesloten kringloopsysteem dat de gebruikte middelen recyclet. Dit kringloopsysteem maakt het productieproces bijzonder milieuvriendelijk en is daarom onderscheiden door de Europese Unie met de European Award for the Environment. In vergelijking met de productie van katoen is het waterverbruik 10 tot 20 keer lager. Producten van Lenzing TENCEL® hebben een uitstekende vochtopname en een uniek vochttransport, wat optimale omstandigheden voor de huid garandeert.

Lenzing Modal®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (76)Zo zacht als een veertje en 100% natuurlijk dankzij de uit beukenhout gewonnen cellulose. Lenzing Modal® is een vezel van beukenhout. De ecologische voordelen liggen in het gebruik van de duurzame grondstof hout en het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen tijdens het productieproces. Door de geringe stijfheid van de vezel is Lenzing Modal® bijzonder zacht, heeft het een hoog draagcomfort en is het ideaal voor gebruik in aansluitende en soepele textielproducten.

De Global Recycle Standard

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (77)De Global Recycling Standard (GRS) is een internationaal geldend keurmerk voor textielproducten die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Het GRS-logo garandeert dat het gebruikte materiaal van gerecyclede grondstoffen is gemaakt. Dit gebeurt door de certificering van leveranciers en door controle van de goederenstromen. De GRS waarborgt de handhaving van sociale minimale standaards (zoals veiligheid op de werkplek en het verbod op kinderarbeid) en de inachtneming van ecologische basisprincipes.

bluesign®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (78)De bluesign®-standaard werkt via het zogenaamde 'Input Stream Managementsysteem' dat milieu, gezondheid en veiligheid in de gehele textiele productieketen bevordert. Het systeem heeft één standaard om de veiligheid van consumenten te garanderen, water- en luchtvervuiling te verminderen en efficiënt gebruik van grondstoffen te stimuleren. Het hoofddoel is om milieuschade te minimaliseren en het efficiënt gebruik van grondstoffen in de totale textielproductieketen te optimaliseren.

Cradle to Cradle®

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (79)Cradle-to-Cradle® wordt vertaald als 'van wieg tot wieg' en beschrijft daarmee een productiemethode met als doel om gebruikte materialen voor mens en natuur te behouden. Producten mogen dit keurmerk dragen wanneer ze uit milieu-neutrale, gezonde en recycle- of composteerbare materialen bestaan. De producten en de daarin gebruikte materialen belanden na hun leven niet in het afval, maar worden hergebruikt of teruggeleid in de natuur.

GoodWeave

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (80)Als je een handgemaakt tapijt met GoodWeave-keurmerk koopt, weet je zeker dat deze niet door kinderhanden is gemaakt. De non-profitorganisatie die achter het GoodWeave-keurmerk zit, zet zich in voor de bescherming van kinderrechten in de Zuid-Aziatische tapijtindustrie. In veel Zuid Aziatische regio's is kinderarbeid helaas geen uitzondering. Het certificeren en controleren van de bedrijven moet kinderarbeid in de tapijtsector een halt toeroepen. Daarom geeft een code op het GoodWeave-keurmerk (op de achterkant van het artikel) informatie over de herkomst. Bovendien komt anderhalf procent van de inkoopprijs ten goede aan sociale programma's voor voormalige kindarbeiders, voor wie GoodWeave een school- of beroepsopleiding mogelijk maakt. OTTO heeft al een jaar na oprichting van GoodWeave het initiatief tegen uitbuitende kinderarbeid in de tapijtindustrie omarmd en was het eerste postorderbedrijf ter wereld dat tapijten met het GoodWeave-keurmerk in het assortiment opnam. Inmiddels zijn er meer dan een miljoen gecertificeerde tapijten verkocht, waardoor er al ruim een half miljoen euro ten goede is gekomen aan de opleiding van kinderen in Zuid-Aziatische regio's.

Fairtrade

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (81)Het katoen van dit product komt van Fairtrade-gecertificeerde organisaties uit Afrika of Azië. De katoenboeren ontvangen voor hun oogst een eerlijke prijs die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten. Daarnaast ontvangt de boer een fairtrade-premie voor de financiering van maatschappelijke projecten, zoals het verbeteren van de lokale infrastructuur of voor de bouw van een school of ziekenhuis. Fairtrade verbiedt dwangarbeid en illegale kinderarbeid. Het gebruik van pesticiden en chemicaliën wordt verminderd en het gebruik van genetisch gemanipuleerde zaden is verboden. Met deze regelgeving wordt de biologische teelt gestimuleerd.

  • Vrij verstelbaar in de kamer

Kleur

Kleur

Ivoor

Informatie over kleur

Houd er rekening mee dat bij online-beelden van het artikel de kleuren op de monitor thuis kunnen afwijken van de originele kleuren.

Kleur poten

Geolied eiken

Uitvoering & functies

Vulbekleding

PUR-schuimstof | As-ondersteuning

Aantal voeten

4 stuks

Soort voeten

Benen

Dichtheid

35 kg/m³

Aantal zitoppervlakken

2,5

Aantal armleuningen

2

Afmeting

Breedte

183 cm

Diepte

93 cm

Hoogte

84 cm

Zithoogte

44 cm

Breedte zitoppervlak

138 cm

Diepte zitoppervlak

65 cm

Breedte armleuningen

19 cm

Diepte armleuningen

90 cm

Hoogte armleuningen

75 cm

Hoogte voeten

15 cm

Bodemvrijheid

10 cm

Hoogte rugleuning

45 cm

Vermogen maximaal

225 kg

Hoogte maximaal

108 cm

Hoogte minimaal

84 cm

Gewicht

52 kg

Vermogen per zitplaats

90 kg

Informatie afmetingen

Alle gegevens zijn ca.-afmetingen

Materiaal

Bekleding

Luxe-microvezel ALTARA NUBUCK®

Slijtbestendigheid bekleding

3 (behoorlijk goed)

Pilling bekleding

4 (weinig)

Materiaal onderstel

Hout gedeeltelijk massief

Materiaaladvies

Achterzijde originele bekleding

Informatie materiaalsamenstelling

100% polyester

Scheurbestendigheid bekleding

20000 rubs

Levering & montage

Montageadviezen

Geen montage noodzakelijk

Leveringssamenstelling

Hoofdsteun

Leveringsstatus

Gemonteerd

Opmerkingen

Onderhoudsadvies

Volg de onderhoudsinstructies zoals vermeld in het bijgevoegde product- en materiaalpaspoort.

Bijzonderheden

Soort vervaardiging

Met de hand gemaakt

Land van herkomst

Gemaakt in Europa

Serie

Serie

Viva

Betaalmethoden

Bij OTTO shop je altijd snel, makkelijk en veilig en heb je verschillende betaalmogelijkheden. Kies tijdens het afronden van je bestelling een betaalmethode en betaal direct met iDEAL of kies voor betalen in termijnen. Achteraf betalen met acceptgiro of internetbankieren is ook mogelijk.

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (82)

Betalen in termijnen
Met deze betaalmethode betaal je gespreid en heb je zelf invloed op het tempo waarin je betaalt. Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij een totaalbedrag van € 75,- of meer. Met onze rekenhulp bereken je eenvoudig je kredietkosten.

Zo werkt het
Kies in je winkelmandje voor de betaalmethode Maandelijkse termijnen en bereken je termijnbedrag met onze rekenhulp. Kort nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail of per post een rekeningoverzicht. Hierop staat het totaal te betalen bedrag, het maandelijkse termijnbedrag en je persoonlijke bestedingsruimte. In je OTTO-account vind je het meest actuele rekeningoverzicht.

Rekenhulp
Om de verwachte kosten van betalen in termijnen vrijblijvend te berekenen, gebruik je onze rekenhulp. Je vindt de rekenhulp bij de betaalmethode Maandelijkse termijnen in je winkelmandje. Vul de waarde van je bestelling in en onze rekenhulp informeert je meteen over het minimaal te betalen termijnbedrag en de bijbehorende looptijd. Het is op elk moment mogelijk een hoger termijnbedrag naar ons over te maken.

Inkomens- en lastentoets
OTTO heeft de plicht ervoor te zorgen dat je maandelijkse betalingsverplichtingen passen binnen je budget.
We toetsen daarom bij de aanvraag van een krediet altijd je kredietwaardigheid. Bij een saldo vanaf € 250,- is het mogelijk dat we je enkele vragen stellen over je inkomen en vaste lasten.

Levering

Dit artikel wordt bezorgd op:
• maandag t/m zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur

Zelf je bezorgdag kiezen
Je ontvangt de ochtend vóór de bezorging een e-mail en/of sms van onze vervoerder waarmee je vóór 23.55 uur zelf een bezorgdag kan kiezen. Wanneer je geen keuze maakt wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Artikelen met een levertijd van 2 dagen of korter bezorgen we zo snel mogelijk. Voor deze artikelen is er geen mogelijkheid om een 1ste bezorgdatum te kiezen.

Hoe laat bezorgd
Op de ochtend van de bezorgdag ontvang je rond 08.00 uur een e-mail en/of sms met daarin het exacte tijdvak waarin je bestelling wordt bezorgd.

Niet thuis
Als je niet thuis bent, ontvang je na de 1ste bezorgpoging een e-mail waarmee je een nieuwe bezorgafspraak kunt inplannen.

Bezorg- & retourkosten

Bezorgkosten
De bezorgkosten voor dit artikel zijn 29,95.Retourkosten
Wanneer je dit artikel wil retourneren, vervallen de verzendkosten van 29,95 en betaal je retourkosten van 29,95. Je betaalt dus slechts eenmalig bezorg- of retourkosten.


Ruilen

Wil je een artikel ruilen (hetzelfde artikel in een andere maat of kleur bestellen)? Bel dan naar onze klantenservice via 088 - 465 1555. We zorgen dat je het nieuwe artikel zo snel mogelijk ontvangt en je betaalt geen extra bezorg- en retourkosten.

Meer van deze collectie

Home affaire Hocker Viva v.a. € 219,99
Home affaire Fauteuil Viva v.a. € 359,99
Home affaire 3-zitsbank Viva v.a. € 999,99
Home affaire Bankkussen € 49,99
Home affaire Fauteuil Viva v.a. € 389,99
Home affaire Bankkussen € 49,99
Home affaire 2,5-zitsbank Viva v.a. € 899,99
Home affaire Hocker Viva v.a. € 179,99
Home affaire 3-zitsbank Viva v.a. € 1.079,99

Vergelijkbare artikelen

Places of Style 3-zitsbank Masone € 729,99
heine home Gordijn (1 stuk) € 44,99
Neutex for you! Gordijn Leila Eco (1 stuk) € 38,20
Home affaire 3-zitsbank Lavars met slaapfunctie, in twee verschillende stofkwaliteiten € 945,99
Home affaire 3-zitsbank Viva € 999,99
TOM TAILOR HOME Gordijn Dove ondoorzichtig (1 stuk - 1 stuk) Adviesprijs € 49,95 € 48,60
Kutti Gordijn Bella Gordijn, halftransparant, etskant, gedessineerd, katoen-polyester (1 stuk) € 24,82
Home affaire 2-zitsbank VEYRAS € 459,99
Kutti Gordijn Lavie Kort gordijn met embrasse, katoen, ondoorzichtig, rozen, kant (1 stuk) € 57,95
Wirth Gordijn Kamers (1 stuk) Adviesprijs € 55,99 € 54,90
my home Gordijn Xaver Ruitdessin, incl. embrasse, biokatoen, hart, landhuis (1 stuk) € 17,99
Home affaire 2-zitsbank Tilques prettige zitgelegenheden, vele kleuren beschikbaar € 813,99
ATLANTIC home collection 2-zitsbank Valan XXL-zitoppervlak, met cordbekleding, vrij plaatsbaar, met golfvering € 1.220,99
heine home Gordijn (4 stuks) € 74,99
GEPADE 2,5-zitsbank € 538,99
LeGer Home by Lena Gercke Gordijn Jada ondoorzichtig, bio-katoen, geweven, verschillende maten (1 stuk) € 21,99
INOSIGN 2-zitsbank Marva 2-delig beide elementen uittrekbaar voor slaapfunctie, met bedkist € 864,99
Home affaire 2-zitsbank Virginia met fijne stiksels achter, in 3 stofkwaliteiten € 549,99
INOSIGN Slaapbank Dante, 198 cm, mit Bettfunktion (150/198 cm) und Bettkasten, € 469,99
Home affaire 2,5-zitsbank Coray extra zacht en behaaglijk, vulling met veren en dons € 1.159,99
andas 2-zitsbank Helsingborg in een scandinavisch design, inclusief losse sierkussens € 976,99
Home affaire 2-zitsbank Maven met hoofdbord- en armleungverstelling, binnenvering Adviesprijs € 1.499,99 € 813,99

Andere klanten bekeken ook

Reviews

Geef je mening en schrijf als eerste een review

Tips voor het schrijven van een review

Review beleid

  • je kunt zien of een review van onze klant afkomstig is of van een derde partij;
  • bij de eigen reviews wordt gecontroleerd of de klant het product heeft gekocht;
  • de inhoud van de review wordt beoordeeld op onder andere taalgebruik.

Ons volledige beleid vind je hier.

Reviews

Geef je mening en schrijf als eerste een review

Tips voor het schrijven van een review

Review beleid

  • je kunt zien of een review van onze klant afkomstig is of van een derde partij;
  • bij de eigen reviews wordt gecontroleerd of de klant het product heeft gekocht;
  • de inhoud van de review wordt beoordeeld op onder andere taalgebruik.

Ons volledige beleid vind je hier.

Dit is je keuze:

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (117)

Home affaire 2,5-zitsbank Viva

Shop ook je

Modulaire banken

U-banken

4 zits bank

Hoekbanken

Chaise longues

Slaapbanken

Zithoeken

XXL banken

Leren banken

Leren zithoeken

Goedkope bankstellen

Chesterfield banken

3-zitsbanken

Tweezitsbanken

Home affaire 2,5-zitsbank Viva vind je bij | OTTO (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6245

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.