Commercieel Assistent Wealth Management | Werken bij ABN AMRO (2024)

In het kort

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die de rol van Commercieel Assistent Wealth Management (voorheen Private Banking) binnen het team Ondernemer regio Noord West gaan vervullen.

Een collega die open staat voor veranderingen en hier zelf ook een bijdrage aan wil leveren. Iemand die open staat voor feedback en dit ook durft te geven. Een collega die het maximale uit zichzelf haalt om onze klanten van het best mogelijke advies te voorzien. Waarbij de behoeften van de klant altijd leidend zijn volgens Klant Belang Centraal.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Wij zijn benieuwd!

Je werk

In onze klantbediening maken wij onderscheid tussen klantsegmenten: O&O (Ondernemer en Onderneming) en BBG (Banking By Generation).

Als Commercieel Assistent binnen Wealth Management ondersteun je Private Bankers binnen het team Ondernemer. Je bedient als onderdeel van dit CST 2 bankers met ieder een klantportefeuille van ongeveer 175 relatiecomplexen. Je bent de spin in het web die waar nodig Specialisten inschakelt.

Het team Ondernemen Regio Noord West bestaat uit de kantoren Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Bussum, Amersfoort en Utrecht met in totaal ongeveer 50 collega’s. Het directe team Ondernemer van kantoor Amsterdam bestaat uit 20 collega’s en het directe team van kantoor Utrecht uit 8 collega's, vertegenwoordigd uit Private Bankers en Commercieel Assistenten. Binnen de kantoren werken we samen met de collega’s van het BBG team en Beleggen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van diverse specialisten, die regelmatig op kantoor aanwezig zijn. Samenwerken is onze basis, we geven het goede voorbeeld met elkaar.

Werkomgeving

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms "nee" als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

ABN AMRO MeesPierson is reeds meerdere jaren op rij door Euromoney uitgeroepen tot de beste Private Bank van Nederland.

Wij bieden onze klanten een volledige financiële advisering middels een eigen Banker, maar ook door het actief inzetten van Specialisten. Onze passie en inzet voor klanten staat centraal in onze dienstverlening. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden in onze advisering en een meerwaarde voor onze klanten leveren. Wij willen de eerste partij zijn die onze klanten bellen als het gaat om zaken die een financiële impact hebben. Het is onze ambitie om gewaardeerd te worden als trusted advisor.

Je profiel

In jouw rol als commercieel assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de verschillende portefeuilles van de Private Bankers. Je begrijpt wat klanten willen en nodig hebben, hoe verschillend ze ook zijn. Daarbij werk je snel en professioneel. Met de collega’s van de afdelingen Business Support en Private Assistance werk je nauw samen. Zij zijn verantwoordelijk voor een deel van de operationele en administratieve processen. Door het aanleveren van taken in MSD zorgen we voor een uniforme werkwijze om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te bedienen. Waarbij wij telkens weer als doel stellen de klantverwachting te overtreffen. Je staat open voor veranderingen en weet je collega’s hierin mee te nemen. Je wilt blijven investeren in jezelf.

* Je hebt ervaring met de advisering van zakelijke relaties

* Je bent proactief, zowel richting klanten en prospects als binnen je team

* Je denkt actief mee aan het verbeteren van onze propositie en dienstverlening door deelname in projectgroepen

* Je reageert alert op zaken die om je heen gebeuren

* Je staat open voor feedback

* Je bent in het bezit van de benodigde WFT opleidingen.

* Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring, met de nadruk op ondersteunende activiteiten

* Je motiveert je collega’s elke dag om het beste uit jezelf te halen

Wij bieden

ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap krijgt, waarbij wij er vanuit gaan dat je vanaf de eerste dag deze uitdaging met beide handen aanpakt. Wij bieden je een uitdagende functie als Commercieel Assistent WM Private Banking binnen het Ondernemer team dat volop in beweging is. Uiteraard hoort daarbij een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vind je het leuk om bij te dragen aan deze verandering in de rol van Commercieel Assistent dan is dit jouw kans!

Wij bieden:

  • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
  • Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden.
  • We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis.
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement
  • Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature.

Neem voor meer informatie contact op met Wilfred van Kampen, Segmentdirecteur O&O regio Noord West, 06-51024676. Wij maken graag kennis met je.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om cv's te mogen indienen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Commercieel Assistent Wealth Management | Werken bij ABN AMRO (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6528

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.