5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (2024)

AvGrace Lynne Fleming

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (1)

Grace Lynne FlemingInteriørdesignekspert

Elsker av estetikk og ord, og har kombinert de to siden 2011 på tvers av mote-, bryllups-, interiørdesign- og livsstilsmagasiner.

Lær mer om Homedit'sRedaksjonell prosess

| Oppdatert på

av 6

presse-blomst

vred

tørkede roser 1

tørkede blomster

flower-flickr

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster

Enten du allerede er en proff på å tørke blomster, eller du bare tilfeldigvis har en boks med roseblader fra gamle kjærester som du har beholdt for ikke så sentimentale verdier, kan tørkede blomster komme godt med når du leter etter ny hjemmeinnredning. Selv om disse tørkede blomstene i hovedsak er døde, er de fortsatt vakre og kan sette et pent (og noen ganger vintage) preg på en liten plass i hjemmet ditt. Resirkulering, gjenbruk og DIY på sitt absolutt fineste, tørkede blomster er det perfekte prosjektet for å gjøre noe gammelt til noe helt nytt.

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (8)

Prøv noen av disse fantastiske måtene å bruke og dekorere med tørkede blomster i hjemmet ditt. De er enkle nok til at alle kan sette sammen og pene nok til at alle kan beundre.

1. La dem ligge i en vase.

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (9)

Bare fordi en bukett med roser du har fått nå er tørket opp, tar den ikke bort fra deres naturlige skjønnhet. I stedet savner du følelsen av friske, unge blomster, hold de tørkede knoppene i den vasen. Det vil umiddelbart forvandles til et romantisk, gammeldags stykke som pryder bordet ditt.

2. La dem henge.

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (10)

For de som allerede vet hvordan de skal tørke ut sine egne blomster, er å henge dem bare ett av trinnene. I stedet for å ta dem av strengene, la dem stå og henge! Det er litt snodig og gir litt overraskelse til kjøkkenskapene eller vinduskarmen.{funnet på facilisimo.com}.

3. Vend dem i potpurri.

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (11)

Det er enkelt å legge de tørkede kronbladene til noen friske urter og organiske oljer og gir deg øyeblikkelig aromaterapi. Dump blandingen du har laget i en søt liten kurv eller boks, og det er ikke bare et vakkert tilbehør, men også en måte å få hjemmet ditt til å lukte deilig.{funnet pådryppet}.

4. Lag en krans.

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (12)

Resirkuler de gamle blomstene, og du kan enkelt gjøre dem om til en krans. Kjøp en base i din lokale håndverksbutikk og vær kreativ! Heng dem på vinduer, dører eller til og med som et flott stykke DIY-veggkunst. Legg til bånd, kvister eller et annet stykke naturlighet for å lage en vakker, organisk dekorasjon til hjemmet ditt!{funnet påtumblr}.

5. Trykk på dem.

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (13)

Lær hvordan du presser tørre blomster og lager noen vakre kunstverk. I en skyggeboks eller en skjult overraskelse i en gammel bok, er tørkede presseblomster rett og slett vakre og har en vintage-smak over seg. De er litt boho, men fortsatt veldig elegante for alle som vil ha en slags eklektisk stemning i hjemmet.{funnet påhun vet}.

5 måter å bruke og dekorere med tørkede blomster (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5871

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.